Despre bani pur și simplu
În fiecare luni de la 19:30 și în reluare marți la 14:30.
Producător: Cross One Radio
Realizator: Cosmin Dinu
Un podcast în care ne propunem să avem conversații oneste despre relația cu banii. Este un subiect foarte des abordat de Domnul Isus, totuși noi, oamenii, îl privim mult prea personal pentru a purta discuții asupra lui. La „Despre bani pur si simplu" încercăm sa schimbăm asta.
despre bani titus pastean

Administratorul real al banilor tăi

Discuția cu Titus Păștean din episodul 17 a fost foarte provocatoare. De ce? Fiindcă el vorbește într-un mod foarte diferit față de cultura în care trăim despre bani, avere, stil de viață și economii.

Învățături din 2008, pentru criza din 2023

Discuția de azi, din episodul 16, cu Dani, are la baza cea mai mare gresala financiară a lui din tinerețe: creditul în franci elvețieni luat pentru a investi în terenuri în 2008. Ce a învățat din greșeala asta? Cum a reușit să scape de credit, dar și să se educe financiar sunt doar câteva din subiectele din podcast.

Banii vs. Dumnezeu

În al 15-lea episod, discutăm cu Adiel Bunescu, fondator și pastor al bisericii MissioDei București, despre ce ne spune Dumnezeu despre bani. Aflăm despre investiții, economisire și îmbogățire, din perspectivă creștină.

Ce spune Dumnezeu despre bani?

În al 14-lea episod, discutăm cu Adiel Bunescu, fondator și pastor al bisericii MissioDei București, despre ce ne spune Dumnezeu despre bani. Aflăm despre dărnicie, stil de viață și cheltuieli.

Despre CV-uri, interviuri și negocieri salariale

În al 13-lea episod, discutăm cu Laura Dinu, soția lui Cosmin, care a văzut mii de CV-uri și a avut, probabil, sute de interviuri. Am stat de vorba despre cum să-ți faci un CV, ce să faci sau să eviți la un interviu și cum să-ți negociezi un salariu.

Piața imobiliară | Vine criza în 2022?

În al 12-lea episod, discutăm cu Cristian Hostiuc despre criza financiară, piața imobiliară și piața de capital.

Ce putem face pentru a plăti mai puține taxe și impozite

În al 11-lea episod, Cosmin Dinu a vorbit despre taxe și impozite, cu cel care a coordonat o echipă ce a legiferat codul fiscal din România: Niculae Done. Trebuie să plătim taxe și impozite, sau le putem fenta?

Cum a ajuns director editorial ZF

Cristian Hostiuc este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști economici. Podcastul de astăzi este despre cum a ajuns de la un ziar uitat în autobuz la poziția de director editorial Ziarul Financiar.

Omul din spatele Codului fiscal

În al 9-lea episod, Cosmin Dinu a vorbit cu Niculae Done despre cum a ajuns, dintr-un sat din Bărăgan, la a coordona o echipă care a introdus numeroase taxe în România, dar și despre părerea dânsului despre taxe și impozite.