Pentru a marca Jubileul de platină al Reginei Elisabeta I, Biserica Anglicană va distribui 500 000 de cărți despre credincioșie copiilor din școala primară.

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, și Nicky Gumbel au contribuit la realizarea acestei serii. Seria Cheeky Pandas, inițiată de Pete și Nicola James, oferă programe TV, cântece și resurse pentru copii cu conținut creștin. Cartea își propune să atragă atenția asupra celor 70 de ani de serviciu credincios ai Majestății Sale și să încurajeze copiii să-i urmeze exemplul.

„Suntem foarte încântați să facem parte din Thy Kingdom Come din nou anul acesta”, a declarat Nigel Genders, responsabilul departamentului de educație al Bisericii Angliei.

Această carte oferă școlilor o oportunitate fantastică de a implica copiii și tinerii în a gândi creativ despre rugăciune, credință și le dă șansa de a pune acest lucru în practică atât în ​​școală, cât și prin slujirea comunităților lor locale.

„Este o onoare să fim parteneri cu Thy Kingdom Come și Biserica Angliei în acest an pentru a crea aceste resurse ce hrănesc credința copiilor mici într-un mod distractiv, în sărbătoarea Majestății Sale Reginei. Jubileu de platină”, a declarat Pete James, creatorul lui Cheeky Pandas.

Noua serie de desene animate TV online și cartea conțin cântece noi și activități pentru a ajuta copiii să-și aprofundeze credința.