C Major Black Sea este un festival creștin de muzică și artă organizat în perioada 18 – 21 august 2022 de mai multe biserici din zona orașului Constanța. Festivalul va avea loc la Piațeta Perla din Mamaia, unde participanții vor avea parte de patru zile de închinare prin muzică live, mesaje biblice, ateliere și activități sportive.

Cei care vor participa la C Major se vor bucura alături de diferite trupe de muzică creștină din România precum Casa Tâmplarului, Not an Idol, Bucharest Concert, VIA Band, Interlude și Sanctus Pro Deo. Atelierele se vor desfășura pe diferite teme artistice și nu numai, iar cei pasionați de sport pot lua parte la competiții de fotbal sau volei pe plajă.

Festivalul C Major este organizat de Bisericile „Arka”, „Farul” și „Golgota” din Constanța și de Biserica „Speranța” din Năvodari. Scopul festivalului este „Să-L glorificăm pe Dumnezeu prin muzică, artă, sport și alte mijloace, să prezentăm Evanghelia într-un mod relevant și să venim în ajutorul tinerilor creștini, echipându-i spiritual și ajutându-i pe partea tehnică și artistică”, specifică https://cmajor.ro.

La cele două ediții ale festivalului din 2018 și 2019 au participat aproximativ 4.000 de persoane. Pentru mai multe detalii în ce privește programul și activitățile puteți urmări website-ul festivalului, unde toate informațiile necesare vor apărea în curând.