Trupa creștină MercyMe are un mesaj pentru credincioși prin noul album lansat: „Păstrați-vă privirile îndreptate către Isus”.

În ciuda faptului că trăiesc în vremuri incerte și uneori haotice, în mijlocul controverselor de pe rețelele de socializare, unde oamenii sunt conduși să intre într-o revoltă care provoacă dezbinare, trupa caută să îndrepte lumina reflectoarelor asupra lui Isus. Aceasta este tema celui de-al 11-lea proiect al lor de studio, Always Only Jesus.

MercyMe și-a lansat ultimul album Inhale, Exhale în timpul pandemiei de COVID-19, când li s-a interzis să meargă în turneu din cauza restricțiilor. Discul a fost gândit să transmită o stare de bine, ca o modalitate de a ridica moralul oamenilor în timpul izolării sociale, a spus trupa, dar în procesul de creare a muzicii, au ajuns să scrie 40 de cântece.

„Această înregistrare conține melodiile care, sperăm, îndreaptă privirile către Isus și transmit că El este singurul care contează”, a spus chitaristul de la MercyMe, Michael John Scheuchzer, într-un interviu video pentru The Christian Post.

Acesta a mai adăugat: „Putem să fim în dezacord cu orice altceva în lume, dar, în calitate de credincioși, dacă reușim să ne unim și să fim de acord cu El, atunci putem vedea cu adevărat o schimbare în lume.”

„Nu știu cât de mult am reușit să trecem peste toată această perioadă, dar trebuie să ne găsim un numitor comun, care este Isus. Sunt o mulțime de versuri profunde, noi am dorit să încercăm ceva nou și să avem timp să ducem totul până la capăt, este mai mult despre… este întradevăr despre Isus! ”, a spus Bart Millard.

De-a lungul celor aproape 30 de ani împreună, trupa a intenționat să scrie cântece care să Îl reflecte pe Isus.

„Am scris melodia Always Only Jesus și suntem siguri că am ales titlul potrivit. Chiar și grafica albumului, nu există niciun concept. Totul este atât de simplu, pentru că vrem să fie despre El și într-adevăr este, întru totul.”, a declarat Millard.

Noul album conține o melodie intitulată To Not Worship You, iar cântăreața, a cărei poveste de viață poate fi văzută în filmul de succes I Can Only Imagine, a spus că melodia a fost scrisă cu gândul la cei care s-au îndepărtat de credință.

El a adăugat: „Cred că întotdeauna am avut îndoieli, dar asta nu înseamnă că ne îndepărtăm de credință. Cântecul [To Not Worship You] pentru noi, personal, era ceva de genul: „Oh, da, am îndoieli, mă întreb, pun la îndoială o mulțime de lucruri, dar este important să mă opresc și să îmi amintesc, — Oh, Tu eşti Dumnezeul care mută munţii. În cele din urmă, cine sunt eu să nu te slujesc când înțeleg cu adevărat cine ești?”

Sursa: The Christian Post