Doar la câteva săptămâni după ce a concurat și a câștigat multe probe la „Jocurile Comunității Națiunilor” (Commonwealth Games), Andrea Spendolini-Sirieix, în vârstă de 17 ani, a fost numită „campioană europeană” după ce a câștigat medalia de aur.

Andrea, fiica renumitului proprietar de restaurante, Fred Sirieix, arată că nu îi este teamă să împărtășească dragostea ei pentru Dumnezeu cu numărul ei mare de urmăritori de pe rețelele de socializare.

În timpul Jocurilor, ea a dedicat câte un verset din Biblie pentru fiecare probă a competiției. Apoi, de la Birmingham, ea a zburat direct la Roma, pentru a concura în Campionatele Europene. În ciuda programului încărcat din ultimele săptămâni, adolescenta tot și-a făcut timp pentru a-I da slava lui Dumnezeu, după ce a fost premiată cu medalia de aur.

Într-o postare pe Instagram, ea a spus „Dumnezeu mi-a arătat puterea și măreția Lui. Emoțiile și oboseala erau copleșitoare, și în acel moment m-am gândit la nivelul la care am ajuns.

”Vorbind cu cei de la BBC Radio 5 Live, atleta din Anglia a descris cum a trecut de o perioadă grea la începutul anului când era foarte aproape de la a renunța la costumul de înot și a se lăsa de atletism. „Nu puteam să fac nici o scufundare. Îmi era teamă de scufundări, și aproape că m-am lăsat, pentru că îmi era atât de frică. Dar echipa mea și familia m-au ajutat să trec peste. Nu cred că aș fi ajuns aici, dacă n-ar fi fost ei.

”Spendolini-Sirieix încă mai are o probă de trecut – săritura sincronizată de la 10 metri alături de colega ei din Marea Britanie Lois Toulson.

Sursa: Premier Christian News