Cândva, Doreen Virtue era una dintre cele mai cunoscute figuri din mișcarea New Age. Era o autoare de succes și furnizoare de „angel cards”, un instrument ocult, până când a avut o trezire uimitoare în 2017, care a făcut-o să își schimbe viziunea sa asupra lumii și a determinat-o să meargă către Hristos.

Acum, Virtue îi avertizează pe oameni să nu cumpere vechile ei produse și cărți oracole, să stea departe de New Age, să nu se roage la îngeri și să se agațe de Isus.

S-a produs o întorsătură a situației remarcabilă, care a avut loc după ce Virtue a studiat Biblia și, după decenii în mișcarea New Age, a văzut adevăratele pericole ale ocultismului. Ea încearcă acum să anuleze impactul activității sale din trecut.

„Sunt devastată de faptul că unii oameni ar putea fi acum în iad pentru că mi-au urmat munca”, a declarat Virtue în cadrul podcastului Ex-Psychic Saved. „Este dureros să realizez zilnic că vechea mea muncă a condus oamenii într-o direcție atât de greșită. ”
Dar Virtue se încrede în Domnul și este recunoscătoare că Dumnezeu i-a deschis ochii și inima la Evanghelie și a salvat-o „cât încă mai era timp”. „Este un miracol”, a spus ea.

Virtue a discutat, de asemenea, despre rădăcinile preocupării sale pentru ocultism, dezvăluind unele dintre minciunile pe care le-a crezut când era copil. Ea și-a amintit că a crezut minciuna că nu era nevoie să citească sau să aibă încredere în Biblie, că Isus era pur și simplu un om și că Hristos era în esență o persoană care-și dorea să obțină ceva.

Pe măsură ce Virtue a crescut în umbra acestor sentimente, a urmat o cale cu adevărat întunecată în New Age și în curând s-a trezit scriind și folosind „angel cards” pentru a încerca să canalizeze spiritele pentru a transmite informații.

În cele din urmă, aceste activități s-au intensificat, iar ea a trecut la crearea propriilor pachete de „angel cards”, având un succes masiv vânzându-le altora din mișcarea New Age. La vremea aceea, a presupus că Dumnezeu era de partea ei și că ea făcea lucrarea Lui; acum, crede contrariul.

„Pur și simplu acest fenomen s-a manifestat foarte repede și am crezut că a fost binecuvântarea lui Dumnezeu asupra mea”, a spus Virtue. „Nu mi-am dat seama că diavolul se folosește de oameni… pentru a-și duce mai departe înșelăciunea”.

Ea a continuat: „Și astfel am fost folosită de diavol, crezând că sunt răsplătită de Domnul”.

Și, după toate standardele lumești, Virtue părea să beneficieze de tot ce și-ar putea dori cineva: o casă pe malul oceanului, mobilă frumoasă și o familie. Cu toate acestea, fisurile au început, în cele din urmă, să se vadă.

„Chiar credeam că sunt o creștină care face voia lui Dumnezeu”, a spus ea. „Nu aveam nicio idee că eram o urâciune pentru Dumnezeu făcând și predând ghicitul până în 2017, când am citit Deuteronomul 18:10-12 și am fost uluită când acolo se spune că oricine face aceste lucruri… este detestabil [și o] urâciune pentru Dumnezeu, iar vălul s-a ridicat. Pur și simplu… am căzut în genunchi”.

Realizarea bruscă a faptului că viața ei fusese trăită contrar voinței lui Dumnezeu a lăsat-o pe Virtue „uluită”, în timp ce a început să-și ceară iertare Domnului și să strige către El.

„Mi-am… dat viața lui Isus”, a spus ea. „Asta a fost în toamna anului 2017 și, de atunci, nu am făcut decât să le spun oamenilor: ‘Îmi pare rău că am făcut aceste cărți. Vă rog să nu le folosiți’”.

Virtue a spus că s-a confruntat cu destule împotriviri pentru că a vorbit împotriva vechilor ei „angel cards”, dar continuă să își exprime avertizările și părerea de rău, știind că anterior a ajutat la rătăcirea multora.

„Problema este că aceste angel cards și alte metode de divinație funcționează într-o anumită măsură, iar ele …. pot prezice viitorul într-o anumită măsură”, a spus Virtue. „Dar este un viitor periculos și… de foarte multe ori urmându-le poți ajunge să divorțezi sau să pleci departe de copii, făcând lucruri păcătoase. ”

Ea a continuat. „Dumnezeu nu ne-ar da niciodată un mesaj care să fie împotriva poruncilor Sale. ”

Sursa: CBN News