Sanctus Pro Deo & Kids anunță două concerte de Crăciun, la Sibiu și la București, prin care ne invită să redescoperim cine este Hristos și de ce este El valoros și astăzi pentru noi. Așa cum afirmă organizatorii, „Crăciunul este mai mult decât o aniversare drăguță’ a unui personaj istoric, trece dincolo de ce vedem și auzim de obicei în aceste zile. Sărbătoarea de Crăciun arată înspre Isus Hristos, Cel care S-a întrupat. Este despre cine a fost El atunci, și mai ales despre cine este El acum!”

Așa cum ne-a obișnuit, Sanctus Pro Deo își propune să comunice prin muzică adevăruri despre Dumnezeu, mântuire și credința creștină. De asemenea, le oferă participanților la acest proiect muzical ocazia să își pună în valoare talentul, cunoștințele și abilitățile muzicale, dar și un cadru pentru dezvoltarea muzicală, relațională și spirituală. Însoțiți de soliști remarcabili, corul, band-ul și orchestra Sanctus Pro Deo abordează piese dintr-un repertoriu vast, ce include muzică creștină contemporană.

După numeroase concerte organizate în diverse săli publice, centre culturale și biserici din diverse orașe ale țării precum și în afara ei, anul acesta primul concert de Crăciun va avea loc la Sibiu, în data de 18 decembrie 2022, la Centrul Cultural Ion Besoiu, ora 19:00. În București vor avea loc două concerte consecutive în data de 19 decembrie 2022, la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, de la 17:30 și de la 20:30. Biletele se pot rezerva accesând site-ul sanctusprodeo.ro.

Sursa: www.sanctusprodeo.ro