O profesoară creștină de artă din Anglia și-a propus să picteze toate cele 310 de biserici din episcopia ei locală din Leicestershire pentru a prezenta adevărata lor frumusețe.

Hayley Fern a început să picteze bisericile în acuarelă anul trecut, în timpul vacanțelor școlare, și până în prezent a reușit să picteze 56.

Fern a declarat că provocarea a deschis o nouă cale de a transmite Evanghelia la mai mulți oameni: „Oferă oportunități de a avea conversații cu oameni care, poate, în mod normal, nu ar vorbi despre frecventarea unei biserici.”

„Vreau doar să pot împărtăși călătoria mea de credință cu oameni care, de obicei, nu au ocazia să vorbească cu cineva despre Dumnezeu.”, a spus ea.

Artista de 48 de ani și-a propus ca, în decurs de cinci ani, să picteze toate cele 310 de biserici și speră să lanseze, în cele din urmă, o carte despre istoria bisericilor.

Ea simte că ceea ce face a condus-o mai aproape de Dumnezeu: „Rugăciunea a contribuit la creșterea mea spirituală, cu siguranță există o legătură profundă între cele două.”, a spus ea.

„M-a ajutat foarte mult din punct de vedere mental. M-a făcut să fiu mai chibzuită, mai atentă la nevoile spirituale din viața mea”, a mai menționat aceasta.

Fern spune că este cu adevărat uluită de feedback-ul pozitiv pe care l-a primit.

„Ceea ce a fost incredibil este că o mulțime de americani mă urmăresc, Canada mă urmărește și oamenii chiar mă susțin incredibil de mult. Sunt atât de recunoscătoare.”, a spus ea.

Sursa: Premier Christian News