Cofondatorul și directorul Tesla, Elon Musk, și-a împărtășit recent gândurile despre Isus Hristos și religie în timpul unui interviu dat publicației The Babylon Bee.

Interviul a început ușor pe un ton satiric, dar dialogul cu Musk s-a transformat într-o discuție serioasă cu implicații privind eternitatea, în mod special mântuirea prin Isus Hristos.

Pe parcursul interviului, antreprenorul SpaceX a răspuns la întrebări despre mai multe subiecte legate de politică, bani și bogați, dar discuția a ajuns să abordeze subiecte precum biserică, ziua de duminică, iad și mântuire.

„Sunt de acord cu principiile pe care le-a susținut Isus. Există o mare înțelepciune în învățăturile lui Isus și sunt de acord cu acele învățături”, a declarat Elon Mask.

Tot el a continuat: „Lucruri precum „întoarce obrazul celălalt” sunt foarte importante, spre deosebire de „ochi pentru ochi”. Dictonul „ochi pentru ochi” i-ar lăsa pe toți orbi”. Iertarea este importantă și să-i respecți pe ceilalți așa cum ai vrea tu să fii respectat. „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”.

El a mai adăugat faptul că mai are încă o mulțime de întrebări despre Dumnezeu, credință și relatările biblice despre Isus și că s-a rugat pentru succesul misiunii Capsila Dragon.