După ce președintele țării Belarus, Alexander Lukashenko, a declarat că avioanele de război sunt pregătite pentru a putea transporta arme nucleare, tensiunea în rândul populației a crescut și mai mult. Pentru a calma fricile, credincioșii din Belarus răspândesc mesaje pline de pace și nădejde pe undele radio.

„Programele radio transmit permanent mesajul Evangheliei pentru ca ascultătorii să aibă șansa de a-L întâlni pe Mântuitorul. Tot timpul sunt predici sau materiale de studiu biblic,” spune Alenka Stephenson de la Trans World Radio Europa.

Contacte din Belarus ale Trans World Radio descriu răspunsul semnificativ al oamenilor la adevărul Evangheliei. Mulți oameni s-au pocăit și și-au pus încrederea în Domnul Isus, după ce au urmărit cele șapte programe difuzate în mod regulat de către echipa de radio din Belarus.

Mărturiile din partea ascultătorilor vorbesc despre durere și bucurie, lacrimi de pocăință, mărturisiri sincere, recunoștință, și de asemenea, multe întrebări. Ascultătorii programelor radio au cerut și au primit mii de copii de cărți creștine și Biblii.

„Avem tovarăși de lucrare atât în Rusia cât și în Belarus. (…) Situația prezentă este dificilă în fiecare dintre aceste țări,” a mai spus Stephenson, încurajându-i pe creștinii de pretutindeni să susțină în rugăciune lucrarea din aceste țări.

Sursa: Mission Network News