Actorul creștin și producător executiv Kirk Cameron a vorbit într-un interviu în cadrul emisiunii CBN Credință și Cultură („Faith and Culture”) despre Lifemark, un film nou bazat pe povestea adevărată a unui adolescent ce a fost contactat de mama lui, la 18 ani după ce a fost dat spre adopție.

Cameron a descris filmul produs de frații Alex și Stephen Kendrick ca „cel mai bun” dintre toate filmele produse de aceștia. Ultima data când Kirk Cameron a lucrat cu frații Kendrick a fost în 2008, la producția filmului Fireproof.

Povestea filmului Lifemark detaliază decizia de ultim moment a unei fete de 18 ani, de a spune “nu” avortului, de a pune stop procedurii și a alege adopția. Această decizie este importantă pentru Cameron, deoarece el și soția sa au adoptat patru copii. Doi dintre acești copii și-au întâlnit mamele biologice, la fel ca personajul principal din Lifemark. De asemenea, soția lui Cameron, Chelsea Noble, a fost adoptată, acesta fiind un alt motiv pentru care Cameron este atât de pasionat în a încuraja adopția.

Dorința lui Cameron este ca filmul Lifemark să dea publicului o înțelegere mai bună, mai tangibilă a ceea ce poți face în detrimentul avortului.

„Acest film oferă oamenilor o poveste bazată pe evenimente reale, care îți arată valoarea vieții, a fiecărei vieți, și de asemenea a ceea ce putem să facem pentru a sprijini nevoia mare din țara noastră, în urma deciziei Roe v. Wade,” a spus Cameron. „Mult mai mulți bebeluși se vor naște și ei vor avea nevoie de un cămin.”

Filmul se lansează în cinematografele americane în perioada 9-15 septembrie.

Sursa: CBN NEWS