Generația Z e reprezentată de tineri născuți între anii 1997 și 2012 (aproximativ), care sunt expuși la un val fără precedent în istorie, de informații contradictorii, valori inversate și ambiguitate morală. Pe de altă parte ei sunt generația creativă, entuziastă și cu un curaj incredibil. Ne dorim ca Evanghelia să ajungă la acești tineri care, dacă îl vor cunoaște pe Domnul, vor avea un impact extraordinar în societatea de azi. Este cea mai numeroasă generație din istorie și atunci când ne uităm la ei și la provocările lor (informații contradictorii, valori inversate….) vedem o mulțime „risipită și necăjită” care are nevoie de un „Păstor”.

De aceea, mai multe organizații creștine s-au unit pentru a organiza Conferința de post și rugăciune PrayZ, la care sunt invitați credincioși de orice vârstă, ca să vină înaintea lui Dumnezeu în post și rugăciune pentru generația Z. Sunt bineveniți tineri din generația Z, dar și părinții lor.

Sunt invitați ca vorbitori Emil Bartoș, pastor și profesor de teologie sistematică, teologie istorică și apologetică, Vlad Crîznic, autor, apologet și pastor la Biserica Via din Cluj Napoca și Cristian Mariț, pastor la Biserica Harvest din Timișoara. De asemenea, ne vom închina împreună cu Cristian Cazacu și trupa Naden, cu BeniaminPalincaș și cu Cătălin Ciuculescu.

Evenimentul va avea loc vineri și sâmbătă, 13-14 Ianuarie 2023, la Aurrum Palace, Șoseaua Electronicii 19, București.

Participarea la eveniment implică o contribuție de 30 ron de persoană (pentru ambele zile) care va acoperi o parte din cheltuielile de închiriere a sălii. Puteți contribui online, cu cardul, după finalizarea înregistrării, sau ulterior prin transfer bancar (informațiile vor fi furnizate la adresa de email folosită la înregistrare). Dacă dorești să participi, dar banii sunt o problemă, poți cere o sponsorizare prin intermediul formularului de contact.

Pentru înscriere, accesați siteul oficial www.prayz.ro.

Alătură-te și tu, indiferent de vârstă sau nuanță confesională, să mijlocim pentru tinerii din generația Z și părinții lor și să găsim împreună metode prin care să ajungem la ei cu mesajul Evangheliei.