Astăzi, 15 martie de la ora 17:00 directorul regional al CBN Europe, Mark corespondentul internațional al CBN News, jurnalistul George Thomas și un invitat special ucrainean într-un eveniment exclusiv live pentru Ucraina.

Mark este pe teren în Polonia cu Echipa de Răspuns în caz de Dezastre a Operation Blessing, care creează un cadru pentru ajutorarea pe termen lung a refugiaților care fug de războiul din Ucraina.

Potrivit CBN Jurnalistul George Thomas se află în Ucraina de mai bine de trei săptămâni și are o perspectivă unică asupra evenimentelor pe măsură ce acestea continuă să se desfășoare. Invitatul lor special este din Ucraina și a ajuns recent într-o altă țară. După o scurtă prezentare a sitației de la fața locului, Mark, George și oaspetele lor vor conduce rugăciuni pentru Ucraina și poporul său. 

Pentru a participa este necesar să vă înscrieți. Înscrierea se face completând formularul numit “Rugăciune pentru Ucraina” de pe CBN și veți primi imediat un e-mail un link pentru a viziona evenimentul.