Fanii filmelor creștine demonstrează încă o dată că există o tendință tot mai mare de a viziona filme cu conținut moral și de familie, pe marile ecrane. Sezonul 3 din serialul The Chosen s-a situat pe locul trei la Box Office, depășind DC Comics, Universal și Disney.

Ecranizarea acestui eveniment special este considerată de experții în film ca fiind o surpriză, însă fanii serialului finanțat prin participarea publică anticipează premiera de luni de zile.

„Avem capacitatea de a încerca lucruri noi, cum ar fi acesta de a difuza un show de televiziune în cinematografe, pentru că fanii noștri sunt atât de pasionați și ne susțin. Sperăm că acest lucru îi va determina și pe alții să vizioneze și sezoanele anterioare”, a spus creatorul seriei, Dallas Jenkins.

Sezonul 3 din The Chosen va ajunge să dubleze veniturile de la Box Office-ul de anul trecut, realizate cu The Chosen Christmas, acesta fiind cel mai de succes eveniment Fathom din istorie.

„Succesul sezonului 3 din The Chosen, cu episoadele 1 și 2, este exemplul perfect pentru cât de inovatoare a devenit cinematografia și cât de dornic este publicul să aibă conținut bazat pe credință”, a declarat Ray Nutt, CEO al Fathom Events. „În plus, parteneriatul puternic pe care l-am dezvoltat cu Angel Studios și echipa The Chosen funcționează cu adevărat – nu numai pentru Fathom Events și partenerii noștri, ci și pentru fanii de pretutindeni, pentru că există mai multe teritorii internaționale care doresc să vadă acest conținut pe marele ecran sau într-o comunitate creștină”.

Datorită cererii copleșitoare, primele două episoade au fost difuzate în cinematografe în SUA și statele vorbitoare de limbă engleză, până la 1 decembrie 2022, înainte de a deveni disponibile pe platforma de streaming gratuită a serialului.

Tema pentru sezonul 3 din The Chosen se bazează pe versetul din Noul Testament, din Matei 11:28, care spune: „Veniţi la Mine toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă!”

„Pe de o parte, există un pic mai multă durere în acest sezon, mai multe întrebări, mai multe provocări pentru Isus. Pe de altă parte, asta face victoriile mult mai dulci”, a spus Jenkins pentru Deseret News. „Vedem, de asemenea, că cele două lumi se confruntă mai mult în acest sezon. Romanii cu evreii, fariseii care Îl urmăresc pe Isus. Vedem, de asemenea, câteva personaje noi de care fanii vor fi încântați”. Și veștile bune nu se opresc aici. Producătorii au anunțat că primul sezon este acum disponibil și pe Netflix.

Sursa: CBN News