Ceea ce a început anul trecut ca un eveniment de trezire de patru zile la o biserică locală, s-a transformat în cea de-a 19-a săptămână de trezire din zona Hammond, Louisiana, și nu există încă semne că se va opri.

Sursele au declarat pentru CBN News că trezirea a început pe 16 octombrie la Biserica Baptistă „Old Zion”, din Los Angeles.

În prima seară a trezirii, au fost prezente aproximativ 125 de persoane. Dintre acestea, 34 și-au predat viața lui Isus Hristos. În a patra seară, sala de sport era plină.

Atunci, evanghelistul David R. Harrison de la Voice of Hope Ministries și-a instalat cortul de 2.500 de locuri în Hammond pentru a găzdui mulțimea mare.

Brian Lester, asistentul lui Harrison, a declarat pentru CBN News că există semne că renașterea continuă. „Este din ce în ce mai mare”, a spus el.

Lester a raportat că peste 1.300 de persoane au fost salvate și nenumărate alte vieți au fost schimbate în ultimele 19 săptămâni.

„De la Asbury, a existat o dorință și mai mare de trezire spirituală în această zonă. Nu am mai văzut niciodată așa ceva”, a declarat el. „Credem că ceea ce s-a întâmplat în Asbury și se întâmplă în Los Angeles trebuie să se răspândească în întreaga națiune.”

După cum relatează CBN News, trezirea din Asbury a început pe 8 februarie cu o mică scânteie de închinare, rugăciune și pocăință condusă de Duhul Sfânt în capela Universității Asbury. Pe parcursul a două săptămâni, aceasta a crescut rapid, deoarece mii de creștini au călătorit din întreaga țară pentru a lua parte la această trezire. De atunci, inimile și mințile tinerilor din campusurile creștine și seculare au fost atinse, precum și ale celor din biserici și de la alte evenimente creștine.

În timp ce evenimentul din Asbury a fost încheiat de conducătorii universității, trezirea din Hammond, Louisiana, este încă în desfășurare și a ajuns la aproximativ 25.000-30.000 de persoane până în prezent.

Sursa: CBN News