Termeni și condiții de folosire a aplicației Cross One Radio

Acest document prezintă termenii și condițiile care li se aplică utilizatorilor aplicației Cross One Radio. Utilizând această aplicație, presupunem că acceptați acești Termeni și condiții. Nu continuați să utilizați aplicația Cross One Radio dacă nu sunteți de acord cu acești Termenii și condiții.

Terminologie utilizată în cadrul acestui document:

– „Utilizatori”, „dumneavoastră” se referă la persoanele care utilizează aplicația Cross One Radio.
– „Cross One Radio”, „Cross One”, „nostru” se referă la Asociația Cross One Radio.
– „Aplicația Cross One Radio”, „aplicația” se referă la aplicația Cross One Radio, dacă nu este specificat altfel.
Termenii de mai sus utilizați în forme de singular, plural șamd. sunt interschimbabili.

Disponibilitatea aplicației

Cross One Radio nu acordă nicio garanție și nu își asumă nicio răspundere față de utilizatori în privința disponibilității și acurateții informațiilor sau a oricăror alte date ce pot fi accesate prin intermediul aplicației, în cazul apariției unor probleme de natură tehnică.

Drepturi de autor

Asociația Cross One Radio deține drepturile de proprietate intelectuală pentru aplicația Cross One Radio. Toate drepturile de proprietate intelectuală sunt rezervate.

Aplicația Cross One Radio le este oferită tuturor utilizatorilor sub licenţă gratuită, dar limitată. Este permisă descărcarea, instalarea și utilizarea aplicației pe dispozitive mobile doar în scop personal, necomercial și neexclusiv, conform informațiilor specificate în acești Termeni și condiții.

Cross One Radio interzice vânzarea, închirierea, concesionarea, împrumutarea, sublicențierea, distribuirea, exportul sau acordarea vreunui drept asupra aplicației sau a oricărei porțiuni a acesteia către sau de către o terță persoană fără acordul nostru scris.

Utilizarea aplicației

Cross One Radio le interzice utilizatorilor să modifice aplicația, să creeze orice tip de resurse și/sau lucrări derivate din ea, să o traducă în alte limbi, să o decompileze sau dezasambleze, să aplice tehnici de inginerie inversă pentru a o studia, modifica șamd.

Este interzisă utilizarea aplicației prin încălcarea acestor Termeni și condiții sau în orice alt mod neautorizat, incluzând folosirea sa pentru a transmite orice tip de malware.

Cross One Radio nu îşi asumă nici o răspundere asupra consecinţelor de orice fel ce pot decurge din utilizarea aplicației şi a resurselor disponibile în cadrul ei.