Loading ...

ASCULTĂ LIVE

DESPRE NOI

Suntem o echipă de oameni care doresc să transmită credința în Dumnezeu mai departe prin muzică, meditații și podcasturi creștine. Daca vrei să descoperi mai multe despre Dumnezeu, ești în locul potrivit, iar noi ne-am bucura să te cunoaștem!

 

Dana Mercioniu

Soție și mamă a doi copii. Sunt pasionată de arta cuvintelor bine folosite: în cărți, în teatru, în conversații cu semnificație și nu numai. Îmi doresc să cunosc și să transmit ideile și cuvintele care chiar merită cunoscute. Și acestea sunt cuvintele lui Dumnezeu.

Larisa Badea

 

Îmi place să vorbesc cu oamenii, să le ascult poveștile și, în special, să Îl descoperim pe Dumnezeu mai mult împreună. Sunt studentă la Facultatea de Robotică, de aceea pot spune că sunt pasionată de tot ce ține de tehnică, dar îmi place mult și să citesc și să ascult muzică.

Sabin Cîrstoveanu

Fost sportiv de performanță, actual colaborator pentru o agenție de fotografie de presă. Apreciez entuziasmul, umorul. Sunt pasionat de muzică și știu că ea are putere în viața credincioșilor.

Rebecca Antonov

De fel, o fire extrem de extrovertită și pasionată de arta comunicării. Am terminat jurnalismul și doresc să evoluez cât mai mult posibil în cunoașterea și înțelegerea oamenilor și nu în ultimul rând să transmit cuvântul lui Dumnezeu mai departe.

Daniel Cîrstoveanu

Medic rezident și alergător montan, profund pasionat de oameni și de poveștile lor, multe încă nespuse. Cu o curiozitate greu de secat, caut să învăț tot mai multe din infinitul creat de Dumnezeu.

Andreea Mihalache

Sunt entuziasmată să învăț mereu lucruri noi, îmi plac cărțile și discuțiile lungi, iar modul preferat de a-mi petrece timpul este în mijlocul oamenilor. Dar mai mult decât orice, aș vrea ca ceea ce definește cel mai bine tot ce sunt și ce fac să fie dragostea, pentru că Dumnezeu este dragoste.

Emanuel Popa

Sunt pasionat de sunet, muzică și artă. Sunt preocupat cu transmiterea Cuvântului lui Dumnezeu prin căi moderne și doresc să-mi folosesc cunoștințele tehnice pentru a face asta cât mai bine. În tot ceea ce fac la radio, vreau să prezint cât de frumos este Dumnezeu pentru mine.

Cosmin Dinu

Sunt soț și tată de fată. Sunt curios din fire și pasionat de întrebări bune. Îmi plac călătoriile și felul în care îți deschid mintea. Încerc să înțeleg și să aplic porunca lui Iisus de a-L iubi pe Dumnezeu și de a iubi oamenii.

Alin Vasilescu

Sunt soț, activez în marketing, sunt pasionat de tehnologie, sunt energizat de oameni și sunt ținut de Dumnezeu.