Loading ...

ASCULTĂ LIVE

DESPRE NOI

Suntem o echipă de oameni care doresc să transmită credința în Dumnezeu mai departe prin muzică, meditații și podcasturi creștine. Daca vrei să descoperi mai multe despre Dumnezeu, ești în locul potrivit, iar noi ne-am bucura să te cunoaștem!

 

Dana Mercioniu

 

Sunt Dana Mercioniu. Soție și mamă a doi copii. Sunt pasionată de arta cuvintelor bine folosite: în cărți, în teatru, în conversații cu semnificație și nu numai. Îmi doresc să cunosc și să transmit ideile și cuvintele care chiar merită cunoscute. Și acestea sunt cuvintele lui Dumnezeu.

Larisa Badea

 

Sunt Larisa Badea. Îmi place să vorbesc cu oamenii, să le ascult poveștile și, în special, să Îl descoperim pe Dumnezeu mai mult împreună. Sunt studentă la Facultatea de Robotică, de aceea pot spune că sunt pasionată de tot ce ține de tehnică, dar îmi place mult și să citesc și să ascult muzică.

Sabin Cîrstoveanu

 

Sunt Sabin Cîrstoveanu. Fost sportiv de performanță, actual colaborator pentru o agenție de fotografie de presă. Apreciez entuziasmul, umorul. Sunt pasionat de muzică și știu că ea are putere în viața credincioșilor.

Rebecca Antonov

Sunt Rebecca Antonov. De fel, o fire extrem de extrovertită și pasionată de arta comunicării. Am terminat jurnalismul și doresc să evoluez cât mai mult posibil în cunoașterea și înțelegerea oamenilor și nu în ultimul rând să transmit cuvântul lui Dumnezeu mai departe.

Daniel Cîrstoveanu

 

Sunt Daniel Cîrstoveanu. Medic rezident și alergător montan, profund pasionat de oameni și de poveștile lor, multe încă nespuse. Cu o curiozitate greu de secat, caut să învăț tot mai multe din infinitul creat de Dumnezeu.