DESPRE NOI

Suntem o echipă de oameni care doresc să transmită credința în Dumnezeu mai departe prin muzică, meditații și podcasturi creștine. Daca vrei să descoperi mai multe despre Dumnezeu, ești în locul potrivit, iar noi ne-am bucura să te cunoaștem!

 

Dana Mercioniu

Soție și mamă a doi copii. Sunt pasionată de arta cuvintelor bine folosite: în cărți, în teatru, în conversații cu semnificație și nu numai. Îmi doresc să cunosc și să transmit ideile și cuvintele care chiar merită cunoscute. Și acestea sunt cuvintele lui Dumnezeu.

Andreea Mihalache

Andreea Antoce

Sunt entuziasmată să învăț mereu lucruri noi, îmi plac cărțile și discuțiile lungi, iar modul preferat de a-mi petrece timpul este în mijlocul oamenilor. Dar mai mult decât orice, aș vrea ca ceea ce definește cel mai bine tot ce sunt și ce fac să fie dragostea, pentru că Dumnezeu este dragoste.

Ionatan Cornel

Sunt student la electronică, pasionat de domeniul tehnic și de oportunitățile de a transmite adevărul lui Dumnezeu prin artă. Iubesc muzica și activitățile sportive. Îmi doresc să fiu un instrument pe care Dumnezeu să îl folosească pentru gloria Lui.

Ionatan Cornel
persida dinu

Persida Dinu

Sunt iubită de Dumnezeu și îmi doresc ca viața mea să reflecte dragostea Lui. Sunt o fire energică, perseverentă și veselă. Îmi place să învăț din experiențele celor din jurul meu și din cărți.

Henry Sandu

Fost profesor de șah și actual student la teologie, îmi place să mă implic în viața altora, arătând cât de multe lupte poți câștiga prin credința în Dumnezeu. Am studiat Scriptura încă de mic copil și cred din toată inima că, împreună cu Hristos, poți privi cu entuziasm spre un viitor mai bun.

henry sandu
Eduard Antoce

Eduard Antoce

Student la arhitectură, sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă artă și imaginație. Sunt o fire meditativă, îmi plac călătoriile, cărțile, sportul și muzica. Îmi găsesc cea mai mare plăcere în a crea și știu că El, Dumnezeu, în care mă încred, este Creatorul a tot ceea ce există.

Cosmin Dinu

Sunt soț și tată de fată. Sunt curios din fire și pasionat de întrebări bune. Îmi plac călătoriile și felul în care îți deschid mintea. Încerc să înțeleg și să aplic porunca lui Iisus de a-L iubi pe Dumnezeu și de a iubi oamenii.

andreea stefanica

Andreea Ștefănică

Sunt soția lui Dragoș și împreună avem doi copii: Tudor și Iunia. Îmi place să citesc, să scriu, să vizitez locuri noi, să mă plimb prin librării și îmi place să cred că sunt o persoană organizată. Am terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice, iar în anii studenției am fost implicată la postul de radio „Vocea Evangheliei” din București. De atunci număr și radioul printre pasiunile mele, așa că mă bucur mult de oportunitatea de a face parte din echipa Cross One Radio.

Almira Dinu

Iubesc muzica și modul în care ea unește oamenii. Sunt o fire timidă, atentă la cei din jur, îmi place să ascult oamenii și să pun întrebări. Timpul petrecut cu Dumnezeu îmi liniștește cel mai mult inima.

almira dinu

Alin Vasilescu

Sunt soț, activez în marketing, sunt pasionat de tehnologie, sunt energizat de oameni și sunt ținut de Dumnezeu.

Florin Mihalache

Sunt un tip introvertit, dar în același timp deschis să fac echipa bună cu cei care sunt pasionați de artă. De profesie sunt cinematographer, recreez realitatea prin elementele vizuale existente și încerc să inovez lucrurile în echipa în care mă aflu în prezent. De asemenea, pot spune că cel mai bun cinematographer este Dumnezeu, deoarece El e creatorul luminii, care este cel mai important element vizual.

florin mihalache