Altfel de povești
În fiecare joi de la 19:30 și în reluare vineri de la 11:30
Producător: Cross One Radio
Realizator: Persida Dinu
Viața cu Dumnezeu este cea mai captivantă poveste, pentru că alături de El ai parte de experiențe care te schimbă pentru totdeauna. La "Altfel de povești" ne dorim să descoperim împreună povești reale ale unor oameni obișnuiți, ca noi toți, dar marcate de un Dumnezeu extraordinar.
rahela-pana-altfel-de-povesti

„Am fost creați să-L auzim.”

Episodul 30 o are ca protagonistă pe Rahela Pană: „Viața cu Dumnezeu e o aventură dacă Îl lași să-ți fie prieten.”

andrea-crozier-altfel-de-povesti

„It’s more about being with the Lord…”

Episodul 29 o are ca protagonistă pe Andrea Crozier: „How can I take this from the Bible and apply it to my everyday life? What does this look like in day to day situations?” — „Cum pot să iau lucrul ăsta din Biblie și să îl aplic în viața mea de zi cu zi? Cum arată lucrul ăsta în situațiile de zi cu zi?”

altfel-de-povesti-andrei-raducanu

„Eu nu am crescut în lumea asta…”

Episodul 28 îl are ca protagonist pe Andrei Răducanu: „Nu știu dacă a fost stres, burnout, depresie, dar a fost o perioadă în care mi-am zis că singur, fără Dumnezeu, nu o să reușesc și de aceea, L-am lăsat să lucreze în viața mea.”

altfel-de-povesti-tudor-ursu

„Dumnezeu m-a găsit la mine în cameră…”

Episodul 27 îl are ca protagonist pe Tudor Ursu: „Mi se părea o încercare lipsită de orice speranță să găsești un scop în viața asta.”

altfel-de-povesti-laura-miu

„…nu înțelegeam harul”

Episodul 26 o are ca protagonistă pe Laura Miu: „Regulile puse de Dumnezeu sunt ca să-ți dea libertate, nu ca să te îngrădească.”

altfel-de-povesti-tereza-dragan

„Evanghelizare pe stradă”

Episodul 25 o are ca protagonistă pe Tereza Negru: „Eu vin de-acolo, eu știu ce are lumea de oferit și nu merită. Dumnezeu nu poate fi comparat și nici ceea ce El are de oferit.”

altfel-de-povesti-georgiana-dragan

„Când citeam Biblia nu simțeam sevrajul”

Episodul 24 o are ca protagonistă pe Georgiana Drăgan: „De ce m-am apucat totuși de droguri? Am ajuns la concluzia că am căutat întotdeauna împlinirea, doar că m-am mulțumit cu mult mai puțin.”

altfel-de-povesti-eduard-antoce

De la religii orientale la Iisus

Episodul 23 îl are ca protagonist pe Eduard Antoce: „Am pus Cuvântul lui Dumnezeu foarte adânc în inima mea și a fost ca o hartă care mi-a arătat…cum să cred în El.”

altfel-de-povesti-andrei-pastin

„Mondialele vor fi doar o poveste!”

Al 22-lea episod îl are ca protagonist pe Andrei Păștin: „Oamenii din biserică se rugau foarte mult pentru mine și asta cred că a contat foarte mult în tot ce s-a întâmplat în viața mea.”