Altfel de povești
În fiecare joi de la 19:30 și în reluare vineri de la 11:30
Producător: Cross One Radio
Realizator: Persida Dinu
Viața cu Dumnezeu este cea mai captivantă poveste, pentru că alături de El ai parte de experiențe care te schimbă pentru totdeauna. La "Altfel de povești" ne dorim să descoperim împreună povești reale ale unor oameni obișnuiți, ca noi toți, dar marcate de un Dumnezeu extraordinar.
altfel-de-povesti-marian-nitu

Relație cu Dumnezeu VS religie

Episodul al 13-lea îl are ca protagonist pe Marian: „Ideea asta că orice întâlnire cu Dumnezeu te transformă, trebuie să ne motiveze în fiecare zi să umblăm cu Dumnezeu într-un mod autentic.” – Marian

altfel-de-povesti-dan-cazacu

„Am simțit o eliberare uriașă!”

Episodul al 12-lea îl are ca protagonist pe Dan Cazacu: „M-am simțit super eliberat că sunt iertat și iubit și am realizat că eu pot să am o relație cu Dumnezeu fără să mai conteze cine eram eu în trecut.” – Dan

altfel-de-povesti-simona-enache

„Ce fericire am descoperit!”

„Simțeam în următoarea perioadă că mă străduiesc, mă lupt cu eforturile mele să duc o viață așa cum o vrea Dumnezeu, dar încercam și nu puteam…” – Simona

altfel-de-povesti-teodor-vrinceanu

„Trăiam cu teama incertitudinii…”

„Îmi puneam tot felul de întrebări și nu mă simțeam în siguranță. Efectiv în fiecare seară îmi era frică, dacă Domnul vine, ce se întâmplă cu mine?”

diana-adam-altfel-de-povesti

„Am simțit că sunt iertată…”

„După ce am făcut alegerea de a-L primi pe Dumnezeu, parcă Îl vedeam în o grămadă de lucruri și m-am forțat într-un fel să caut momentele astea, să-L văd pe Dumnezeu.”

catalin-tudorica-altfel-de-povesti

„…pe Dumnezeu nu Îl simt departe niciodată”

„Dumnezeu nu are nevoie de noi să Își facă planul, onoarea e de partea noastră că putem să facem parte și să răspundem la chemarea Lui.”

altfel-de-povesti-iulia-filote

“Wow, Dumnezeu chiar comunică!”

“Știam că nu există altceva și dacă vreau să am răspunsuri despre viață, despre mine, Dumnezeu era singura direcție în care puteam să merg să aflu.”

altfel-de-povesti-selin-deniz

“Totul ar fi fost altfel dacă…”

“Totul ar fi fost altfel. Eu când trăiam așa cum credeam că e corect, când beam în fiecare zi, credeam că asta mă face să mă simt împlinită, dar dacă eu Îl cunoșteam pe Dumnezeu, totul ar fi fost altfel.”

altfel-de-povesti-anastasia-enache.

“Dumnezeu mi-a arătat că doar pentru El fac…”

“Întotdeana am simțit că duc lupta asta cu mine, cât de profundă sunt în ceea ce fac și, ca orice artist sau muzician, te lupți întotdeanua și cu mândria. Dar Dumnezeu mi-a arătat de fiecare dată că doar pentru El fac asta.”