EMISIUNI

Prisme

Producător: Cross One Radio

Prisme

Un podcast. O conversație. Despre a da mai departe, despre a avea un impact, despre a fi lumini. Săptămânal, învățăm împreună de la invitați cum să fim creștini adevărați într-o lume diluată.

Dialoguri despre Isus

Producător: Cross One Radio

Dialoguri despre Isus

„Cine zic oamenii că sunt Eu?” este întrebarea pusă de Isus ucenicilor Lui, urmată de a doua întrebare mai personală: „Cine ziceți voi că sunt Eu?” Dar tu? Ce ai răspunde la întrebarea: Cine este Isus? Pastorul Daniel Mecioniu ne provoacă să dăm un răspuns, prezentându-ne perspectiva culturii și pe cea a Scripturii despre Persoana Mântuitorului.

Beat of worship

Producător: Cross One Radio

Beat of worship

Mai mult decât muzică, mai mult decât cuvinte: închinare. Asta ne dorim să facem în cadrul acestei emisiuni. Sau… cel puțin să lăsăm un strop de muzică centrată pe Dumnezeu, împreună cu mici intervenții pe marginea melodiilor.

Transformat prin har

Producător: Cross One Radio

Transformat prin har

Experiențe bune sau mai puțin plăcute, momentul în care L-am cunoscut pe Dumnezeu… Toate acestea ne-au ajutat să ne schimbăm, să ne transformăm în cine suntem astăzi. Hai să cunoștem poveștile de viață ale unor tineri, prin ce au trecut alături de Dumnezeu și cum au fost ei transformați.

Al 6-lea simț

Producător: Cross One Radio

Al saselea simt

Pentru a relaționa sănătos cu ceilalți și a împlini legea iubirii aproapelui avem nevoie de… „Al șaselea simț”, de învățăturile de bun simț ale Bibliei aplicate la situațiile concrete ale vieții cotidiene. Un altfel de cod al bunelor maniere, în care ceea ce contează este inima, nu eticheta.

Față în față cu Dumnezeu

Producător: Cross One Radio

Fata in fata cu Dumnezeu_cover_ok

Dacă te sperie gândul unei astfel de întâlniri de gradul zero, avem vești bune. Evanghelia, așa cum ne este ea prezentată în Biblie, ne arată cine este Dumnezeu, cine suntem noi, cine este Isus Hristos și ce a făcut El pentru noi, ca să așteptăm întâlnirea față în față cu Dumnezeu cu bucurie și nerăbdare.

Harta persecuției

Producător: Cross One Radio

Harta persecutiei

Terorism. Asasinate. Crize politice și economice. Pandemie. Mass-media e plină de vești rele. Dar cât se vorbește despre persecuția împotriva creștinilor? Bucurându-ne de libertate, ne este greu să privim lumea din perspectiva lor, al celor care plătesc un preț mult mai mare pentru a-L urma pe Hristos. De ce ei și nu noi? Prin emisiunea „Harta persecuției” vrem să aducem la lumină situația creștinilor persecutați și să vorbim pentru cei al căror glas nu poate fi auzit. În fiecare zi mai punem o țară pe harta spirituală a lumii și facem cunoștință cu Biserica lui Hristos în ansamblu.

Întreabă pastorul

Producător: Cross One Radio

Intreaba pastorul

Îndrăznește să pui întrebări! Vei primi răspunsuri documentate și practice din partea unor pastori, care, pornind de la Cuvântul lui Dumnezeu și de la experiența lor de viață, vor vorbi despre lucrurile care te preocupă.

Spurgeon devo

Producător: Cross One Radio

Spurgeon devo

În Anglia victoriană, mii de oameni se adunau să-l asculte pe Charles Spurgeon, pastorul englez supranumit „prințul predicatorilor”. Mesajul lui a rămas la fel de puternic și azi, după aproape două secole. Rămâi conectat la adevărurile eterne ale Bibliei.

Tineri și înțelepți

Producător: Trans World Radio

Tineri si intelepti

Înțelepciunea nu este doar pentru cei vârstnici. Prin interviuri și meditații biblice, pastorul Costel Ghioancă ne arată că și tinerii pot deveni înțelepți dacă au ca reper în viață Cuvântul lui Dumnezeu.

CrossWords

Producător: Cross One Radio

Crosswords

O emisiune pentru tineri care discută subiecte de actualitate: Valentine’s Day, cum să ai o sesiune fără stres, misiune, abateri de la Evanghelie, despre bucurie și altele.

Drumul crucii

Producător: Cross One Radio

Drumul crucii

Jurnalul ultimelor zile din viața lui Isus. Între triumful din Duminica Floriilor și glorioasa înviere din Duminica Paștelui se află zile întunecate, marcate de intrigi, trădare, suferință și moarte. Aflăm de la martorii oculari din evanghelii cum s-au derulat evenimentele și încercăm să înțelegem ce legătură au cu noi.

Despre bani pur și simplu

Producător: Cross One Radio

Despre bani

Un podcast în care ne propunem să avem conversații oneste despre relația cu banii. Este un subiect foarte des abordat de Domnul Isus, totuși noi, oamenii, îl privim mult prea personal pentru a purta discuții asupra lui. La „Despre bani pur si simplu” încercăm sa schimbăm asta.

La pas cu viața

Producător: Cross One Radio

La pas cu viata

Oamenii sunt povesti, iar poveștile sunt emoții. Oriunde ar fi sufletul tău, oriunde pășești, oprește-te o clipă. Oprește-te să asculți gândurile pe care le-am pregătit pentru tine. Inima are cele mai frumoase povești din lume.

Prezentul prin ochii noștri

Producător: Cross One Radio

Prezentul prin ochii nostri

O discuție liberă între doi prieteni despre cele mai importante subiecte de presă ale momentului, procesate la nivelul omului obișnuit, dar trecute și prin filtrul Evangheliei.

Itinerar Biblic

Producător: Trans World Radio

Itinerar Biblic

Facem o scurtă călătorie în Cuvântul lui Dumnezeu și ne oprim la fiecare carte pentru a înțelege ce are Biblia să ne spună și astăzi. Ascultă comentariile pastorului John Vernon McGee adaptate și citite de Cristi Pavel.

Conectat la puterea Duhului

Producător: Cross One Radio

Conectat la puterea Duhului

Nu trebuie să ne străduim singuri să trăim viața de creștin. Dumnezeu ne pune la dispoziție puterea Duhului Sfânt. În această serie de emisiuni explorăm rând pe rând calitățile care alcătuiesc rodul Duhului. Explicațiile biblice și experiențele personale ne ajută să înțelegem cum putem trăi mai presus e noi înșine.

Viața la 20 de ani

Producător: Cross One Radio

Viata la 20 de ani

Cum e viața la 20 de ani? Care sunt provocările specifice acestei vârste? Descoperim răspunsurile împreună.

Ocolul Pământului în 30 de minute

Producător: Cross One Radio

Ocolul Pamantului

Pregătește-te de vacanță! În vara asta dăm ocol pământului, ca să cunoaștem țări, locuri, oameni și culturi noi, așa cum le găsim în cărți, dar mai ales din experiența călătorilor pasionați. În fiecare emisiune un invitat ne face cunoștință cu o țară vizitată, care ar putea deveni viitoarea ta destinație turistică.

Bibliofan

Producător: Cross One Radio

BiblioFan

Ne sfătuiesc, ne ajută să visăm, ne încurajează, ne amuză, ne relaxează, ne învață… și toate astea fără vorbe rostite. Despre cine sau despre ce este vorba? Despre cărți, bineînțeles. Dar ca toate acestea să se întâmple, e nevoie să le luăm de pe raft și să le răsfoim. La BiblioFan vom descoperi împreună cărți bune de citit, vom cunoaște oameni pasionați de citit și vom afla multe lucruri interesante din lumea editorială.

Interviul zilei

Producător: Cross One Radio

Interviul zilei

Evenimente. Experiențe. Interviuri cu oameni care le-au trăit pe viu. Toate astea le găsești pe multe platforme mass-media, dar Cross One Radio îți oferă o perspectivă creștină asupra realității în care trăiești zi de zi. Ascultă „Interviul zilei” pentru a fi la curent cu actualitatea și pentru a afla opinii ale unor oameni care au un cuvânt de spus în generația ta.

Provocări

Producător: Cross One Radio

provocari

Societatea în care trăim astăzi este într-o continuă schimbare. Totuși, principiile creștine sunt aceleași de la început, iar chemarea de a trăi zilnic cu Isus nu s-a schimbat. Creștinul trăiește în lumea aceasta și este chemat să fie o lumină în familie, la serviciu, la facultate sau în alte contexte. De la invitații noștri vom afla cum reușesc ei să facă față provocării de a trăi conduși de principiile Bibliei într-o lume care pune la îndoială autoritatea ei.

Altfel de povești

Producător: Cross One Radio

Altfel de povesti

Viața cu Dumnezeu este cea mai captivantă poveste, pentru că alături de El ai parte de experiențe care te schimbă pentru totdeauna. La “Altfel de povești” ne dorim să descoperim împreună povești reale ale unor oameni obișnuiți, ca noi toți, dar marcate de un Dumnezeu extraordinar.

Dincolo de muzică

Producător: Cross One Radio

Dincolo de muzica

Nu-i așa că muzica unește oamenii într-un mod special? Și nu-i așa că Dumnezeu parcă ni se descoperă mai personal și mai aproape prin intermediul muzicii? “Dincolo de muzică” este o emisiune în care ne dorim să mergem dincolo de melodiile frumoase pe care le cântăm sau le ascultăm. Așa că vă invităm să vă lăsați inima să cânte!