Z-evenimente
În curând
Producător: Cross One Radio
Realizator:
Fii la curent cu evenimentele creștine din lumea generației Z.
cum-a-fost-la-careerz

Cum a fost la CareerZ?

Evenimentul CareerZ a trecut, însă noi încă ne amintim cu drag de el și vrem să va împărtășim și vouă impresiile participanților. Ne-am bucurat să fim alături de atât de mulți oameni minunați, atât participanți, cât și speakeri și cu siguranță am plecat îmbogățiți. Rămâi aproape de noi pentru mai multe evenimente care vor urma!

qa-despre-cariera-anda-mogos-laurentiu-gusu-catalin-cirstoveanu-marius-cruceru-cristi-cazacu

Q&A despre carieră | Anda Mogoș, Laurențiu Gușu, Cătălin Cîrstoveanu, Marius Cruceru, Cristi Cazacu

La CareerZ am fost bucuroși să vă prezentăm 5 profesioniști care ne-au împărtășit din experiența lor și ne-au oferit sfaturi valoroase legate de carieră. Anda Mogoș, Laurențiu Gușu, Cătălin Cîrstoveanu Marius Cruceru și Cristi Cazacu au fost cei care au pus în legătură cariera și relația cu Dumnezeu, una neputând exista fără cealaltă. Te invităm să urmărești acest video, cine știe, poate te va ajuta în viitoarea ta carieră!

careerz-marius-cruceru-diferenta-dintre-cariera-meserie-si-profesie-bun

Care este diferența dintre carieră, meserie și profesie? | CareerZ | Marius Cruceru

Cine suntem și ce facem? Care sunt diferențele între carieră, profesie, meserie și vocație? Cum și cu cine să conturăm o viziune pentru următorii 20 de ani din viața noastră? Marius Cruceru răspunde la aceste întrebări și ne pune pe gânduri într-un discurs care combină umorul cu profunzimea, zicerile memorabile cu experiența personală.