Bibliofan
În fiecare marți de la 18:30 și în reluare joi, de la 14:30
Producător: Cross One Radio
Realizator: Andreea Ștefănică
Ne sfătuiesc, ne ajută să visăm, ne încurajează, ne amuză, ne relaxează, ne învață… și toate astea fără vorbe rostite. Despre cine sau despre ce este vorba? Despre cărți, bineînțeles. Dar ca toate acestea să se întâmple, e nevoie să le luăm de pe raft și să le răsfoim. La BiblioFan vom descoperi împreună cărți bune de citit, vom cunoaște oameni pasionați de citit și vom afla multe lucruri interesante din lumea editorială.
Publicitatea se va încheia în 
Crearea de forme de undă ...
Embed acest cântec:
Copie
Copiați link-ul cântecului:
Copie
o-carte-pe-care-o-recomandam-cu-toata-increderea-header

Dumnezeul risipitor

O carte pe care o recomandăm cu toată încrederea. În „Dumnezeul risipitor”, T. Keller prezintă clar și captivant ce este Evanghelia, ce este harul și cine sunt personajele din „Pilda fiului risipitor”.

„Suferința vindecată prin iubire”

În acest episod vom discuta despre cum a fost scris romanul „Suferința vindecată prin iubire”, despre, relații, despre suferință și despre planurile pe care le are Liliana în ceea ce privește apariția altor cărți.  

interviu-cu-sara-debora-topciu-header

Interviu cu Sara Debora Topciu

Sara Topciu este o tânără pasionată de lectură, de artă și cultură. Parcursul ei este foarte fain și a reușit să ajungă unde se află acum datorită ajutorului lui Dumnezeu, rugăciunilor celor apropiați și pentru că a iubit și iubește să citească, să se informeze și să investească în ea.

omul-in-cautarea-sensului-vietii-frankl-bibliofan-header

Omul în căutarea sensului vieții – editura Vellant

O carte care te motivează, te încurajează și te ajută să înțelegi că, în ciuda dificultăților mici sau mari, viața trebuie prețuită și trebuie trăită cu scop.

pacate-respectabile-bibliofan-header

Păcate respectabile, editura Gramma

O carte incomodă pentru firea noastră pământească, dar o carte care merită citită și recitită.

ziua-copilului-bibliofan-header

Episod special de Ziua Copilului

Un episod special dedicat cărților pentru copii și un interviu simpatic despre lectură cu Tudor (7 ani) și Iunia (3 ani)

Interviu cu Louise Borțoi

Invitata acestui episod este pasionată de citit, de călătorii și este bucuroasă să se afle în preajma copiilor. Louise Borțoi a lucrat în învățământ și le-a oferit multor generații de copii superputerea de a scrie, de a citi și de a iubi lectura.

O făptură atât de minunată

În acest episod ne întâlnim din nou cu autorii Philip Yancey și dr. Paul Brand. „O făptură atât de minunată” este o carte din care poți învăța multe informații interesante despre cum funcționează trupul nostru, și poți afla perspective captivante despre Trupul lui Cristos.

bibliofan-darul-durerii-header

Darul Durerii, editura Scriptum

Dr. Paul Brand povestește în cartea „Darul Durerii – un dar pe care nu-l dorește nimeni” despre copilăria sa petrecută în India și despre cum, în calitate de medic, a descoperit de ce bolnavii de lepră ajung să își piardă anumite simțuri/părți ale corpului. O carte pe care cu greu o vei putea lăsa din mână și care îți va oferi o altă perspectivă asupra durerii fizice.