Bibliofan
În fiecare joi de la 14:30 și în reluare sâmbătă, de la 14:30
Producător: Cross One Radio
Realizator: Andreea Ștefănică
Ne sfătuiesc, ne ajută să visăm, ne încurajează, ne amuză, ne relaxează, ne învață… și toate astea fără vorbe rostite. Despre cine sau despre ce este vorba? Despre cărți, bineînțeles. Dar ca toate acestea să se întâmple, e nevoie să le luăm de pe raft și să le răsfoim. La BiblioFan vom descoperi împreună cărți bune de citit, vom cunoaște oameni pasionați de citit și vom afla multe lucruri interesante din lumea editorială.
Publicitatea se va încheia în 
Crearea de forme de undă ...
Embed acest cântec:
Copie
Copiați link-ul cântecului:
Copie

Ia-ți viața înapoi – editura Scriptum

O carte practică despre cum să te deconectezi de la tehnologie pentru a te conecta cu Dumnezeu și cu cei dragi și despre cum poți avea a mai multă grijă de sufletul tău.

Citate despre Nașterea Domnului Isus Hristos

Pasaje frumoase potrivite pentru sărbătoarea Nașterii Domnului Isus extrase din cartea „Tot ce merită Dumnezeu” – N.T. Wright și din cartea „Și El a locuit printre noi” – A.W.Tozer

Și El a locuit printre noi – editura Kerigma (episod special de Crăciun)

Cartea scrisă de Aiden Wilson Tozer surprinde foarte bine esența Întrupării și care sunt profunzimile versetului din Evanghelia lui Ioan: „Cuvântul S-a făcut trup și a locuit printre noi”.

biblifoun-irina-tranca-header

Târgul Gaudeamus și idei de cadouri – interviu cu Irina Trancă

Acest episod este dedicat târgului de carte Gaudeamus care a avut loc în luna decembrie 2022. Și pentru că ne aflăm în luna cadourilor, sigur vor fi de folos și câteva idei în materie de cărți pe care le puteți face cadou celor dragi.

bibliofun-resurse-lectura-header

Resurse pentru lectură

Un episod special în care îți prezentăm câteva librării, siteuri, conturi de instagram, aplicații și bloguri din care te poți inspira pentru lecturile tale.

Interviu cu un manager de bibliotecă – Emanuel Conțac

Emanuel Conțac, manager de bibliotecă la Institutul Penticostal povestește câteva experiențe amuzante, dar și interesante din vizitele pe care le-a făcut în bibliotecile din România și Diaspora.

bibliofun-newton-si-polly-header

Newton și Polly – editura Scriptum

Cu toții am ascultat, am cântat și am fredonat „Mărețul har”, dar câți dintre noi știm cine a fost cel care a scris versurile? Newton și Polly – un roman al mărețului har” ne ajută să înțelegem mai bine povestea lui John Newton, cel care a scris bine-cunoscutul imn „Mărețul har”.

bibliofun-decizii-mai-bune-header

Decizii mai bune, regrete mai puține – editura Scriptum

Andy Stanley ne propune cinci întrebări pe care dacă ni le vom pune la momentul potrivit, ne pot fi de ajutor în a lua decizii mai bune pentru viața noastră.

bibliofun-profetul-risipitor-header

Profetul Risipitor – editura Gramma

Timothy Keller ne invită să învățăm sau să ne reamintim câteva lecții din viața lui Iona, să găsim aplicațiile practice ale acestei cărți din Biblie și să descoperim complexitatea, harul și caracterul lui Dumnezeu.