Bibliofan
În fiecare marți de la 18:30 și în reluare joi, de la 14:30
Producător: Cross One Radio
Realizator: Andreea Ștefănică
Ne sfătuiesc, ne ajută să visăm, ne încurajează, ne amuză, ne relaxează, ne învață… și toate astea fără vorbe rostite. Despre cine sau despre ce este vorba? Despre cărți, bineînțeles. Dar ca toate acestea să se întâmple, e nevoie să le luăm de pe raft și să le răsfoim. La BiblioFan vom descoperi împreună cărți bune de citit, vom cunoaște oameni pasionați de citit și vom afla multe lucruri interesante din lumea editorială.
Publicitatea se va încheia în 
Crearea de forme de undă ...
Embed acest cântec:
Copie
Copiați link-ul cântecului:
Copie

O făptură atât de minunată

În acest episod ne întâlnim din nou cu autorii Philip Yancey și dr. Paul Brand. „O făptură atât de minunată” este o carte din care poți învăța multe informații interesante despre cum funcționează trupul nostru, și poți afla perspective captivante despre Trupul lui Cristos.

bibliofan-darul-durerii-header

Darul Durerii, editura Scriptum

Dr. Paul Brand povestește în cartea „Darul Durerii – un dar pe care nu-l dorește nimeni” despre copilăria sa petrecută în India și despre cum, în calitate de medic, a descoperit de ce bolnavii de lepră ajung să își piardă anumite simțuri/părți ale corpului. O carte pe care cu greu o vei putea lăsa din mână și care îți va oferi o altă perspectivă asupra durerii fizice.

Interviu cu Toader Ionuț Rus

Ionuț Rus, masterand la Institutul Teologic Penticostal din București ne povestește despre cum a început pasiunea lui pentru lectură, despre biblioteca personală și despre cum l-a ajutat pe el cititul.

bibliofan-petre-bunescu-header

Lansare de carte: Daniel – un model pentru zilele noastre, Petre Bunescu

Lansarea de carte a avut loc în 7 aprilie 2023, la librăria Stephanus din București. Dacă vrei să afli cum a fost scrisă cartea „Daniel – un model pentru zilele noastre” și despre ce este vorba în acest volum, te invităm să asculți acest episod.

Bibliofan Takeover

Beatrice Holdon a preluat microfonul și ne vorbește despre importanța lecturii, despre dragostea și grija față de cărți.

Isus pe care nu l-am cunoscut – editura Kerigma

Te invit să pornim și noi în căutarea lui Isus și să ne lăsăm transformați de Cel care a schimbat istoria.

crucea-martin-lloyd-jones-perla-suferintei-header

Crucea – Martin Lloyd Jones – editura Perla Suferinței

Crucea este locul unde „Nemuritorul moare”, locul unde „suferința și dragostea curg amestecate în jos”, locul unde Singurul Neprihănit este pedepsit pentru cei păcătoși și nedemni.

Orice faptă bună – munca ta și lucrarea lui Dumnezeu – editura Gramma

O carte excelentă pentru orice student, pentru orice angajat și pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine cum ar trebui să privim munca, cum să ne folosim abilitățile și cum să ne bucurăm de slujba încredințată.

bibliofan-liturghia-obisnuitului-header

Liturghia Obișnuitului – editura Gramma

Programul tău arată în fiecare zi la fel? Sau ești mereu în căutare de ceva nou și spectaculos? Liturghia Obișnuitului (scrisă de Tish Harrison Warren) vorbește despre cum îl putem descoperi pe Dumnezeu în mijlocul celor mai banale și obișnuite activități și despre cum putem crește în sfințenie în timp ce suntem la școală sau la serviciu.