Despre bani pur și simplu
În fiecare luni de la 19:30 și în reluare marți la 14:30.
Producător: Cross One Radio
Realizator: Cosmin Dinu
Un podcast în care ne propunem să avem conversații oneste despre relația cu banii. Este un subiect foarte des abordat de Domnul Isus, totuși noi, oamenii, îl privim mult prea personal pentru a purta discuții asupra lui. La „Despre bani pur si simplu" încercăm sa schimbăm asta.
despre-bani-ce-spun-copiii-despre-bani

Ce spun copiii despre bani?

Episod special de 1 iunie – ziua copilului

despre-bani-teodor-dincuta

Cum să-ți negociezi corect salariul?

În primul episod din sezonul 2, discutăm cu Theodor Dincuță alias Dodo despre: Cum să pui problema când îți dorești o mărire de salariu, care este cel mai bun mod în care poți argumenta asta și dacă actualizarea salariului cu inflația este ceva normal.

despre-bani-chatgpt

Invatand sa gestionezi banii cu ChatGPT

În acest episod al podcast-ului nostru, avem ocazia să discutăm cu ChatGPT despre cum să îți gestionezi mai bine finanțele și să-ți îmbunătățești relația cu banii. Vom explora importanța stabilității financiare, cum să-ți faci un buget, să economisești bani și să investești în mod inteligent. ChatGPT ne va împărtăși sfaturi și strategii utile pentru a-ți atinge obiectivele financiare și pentru a-ți crea o bază solidă pentru viitorul tău financiar. Semnat: Chat GPT

despre-bani-matt-bird

How to write a book in 30 minutes

Episodul este primul în limba engleză. Invitat este Matt Bird, fondator al PublishU & altele. Discuția cu el este depre eficiență în muncă și delegare. Enjoy!

despre-bani-ruben-perju

Omul din spatele Noah & Tinovo

În calitate de fondator al Tinovo, o companie din domeniul turismului, Ruben a creat o experiență deosebită pentru călători, oferind un spatiu de cazare inovator la momentul lansarii. Pe de altă parte, ca fondator al Noah, o afacere de ceasuri de lemn, Ruben a creat ceasuri deosebite, fabricate manual, cu design unic și materiale de înaltă calitate. Vom explora provocările și succesele de a conduce două afaceri separate.

despre-bani-calin-mot

Lecții învățate după o țeapă de 200k euro

Călin Moț est un antreprenor care, de la vânzarea de acadele Chupa Chups, a ajuns să conducă o afacere de 8 milioane euro. El ne povestește despre felul în care și-a construit afacerea, dar și despre cum și-a revenit după o țeapă de 200.000 euro.

despre-bani-filip-ioana-ologeanu

Cu banii la psiholog

Relația oamenilor cu banii poate fi una complexă și plină de emoții. Mulți oameni trăiesc cu frica de a nu avea suficienți bani sau cu teama de a pierde banii pe care îi au. De aceea, este important să discutăm despre cum putem gestiona aceste emoții și cum putem depăși astfel de situații.

despre-bani-emanuel-vasilescu

Din Romania in Germania: povestea unui antreprenor

În cadrul acestui podcast, vom discuta despre cum a reușit Manu să-și transforme afacerea într-un succes financiar, care au fost cele mai mari provocări financiare cu care s-a confruntat și cum le-a depășit, cum a reușit să economisească și să investească în mod inteligent pentru a-și asigura un viitor financiar stabil.

despre-bani-david-miu

De la hobby la afacere de peste 2 milioane de EUR

În acest episod al podcast-ului, discutăm cu David Miu despre cum a transformat hobby-ul său într-o afacere de milioane de euro. El împărtășește experiența sa și oferă sfaturi utile pentru cei care doresc să facă același lucru. David vorbește despre importanța identificării pasiunii și a căutării oportunităților de afaceri, precum și despre diferența dintre un bun tehnician și un antreprenor. De asemenea, el abordează obstacolele pe care le-a întâmpinat în drumul spre succes și cum le-a depășit.