Despre bani pur și simplu
În fiecare luni de la 19:30 și în reluare marți la 14:30.
Producător: Cross One Radio
Realizator: Cosmin Dinu
Un podcast în care ne propunem să avem conversații oneste despre relația cu banii. Este un subiect foarte des abordat de Domnul Isus, totuși noi, oamenii, îl privim mult prea personal pentru a purta discuții asupra lui. La „Despre bani pur si simplu" încercăm sa schimbăm asta.
cand-clientii-iti-devin-prieteni-codrut-nitu-despre-bani

Când clienții îți devin prieteni

Daca data trecută am vorbit cu Codruț Nițu despre metode de a câștiga clienți și a fi OM DE VÂNZĂRI, în episodul de astăzi „Despre Bani Pur și Simplu” discutăm despre cum să reții clienții urmând valorile creștine. Codruț este un antreprenor cu un background serios în vânzări și astăzi ne bucurăm pentru ocazia de a obține o perspectivă proaspătă legată de domeniul vânzărilor de la un profesionist.

cum-sa-fii-om-de-vanzari-codrut-nitu-despre-bani

Cum să fii OM DE VÂNZĂRI

În episodul de astăzi „Despre Bani Pur și Simplu” discutăm cu Codruț Nițu despre ce înseamnă să fii un om de vânzări de succes în 2023 având valori creștine solide. Codruț este un antreprenor cu un background serios în vânzări și astăzi ne bucurăm pentru ocazia de a obține o perspectivă proaspătă legată de domeniul vânzărilor de la un profesionist.

Cum îți iei mașină cu cap? – Partea a doua

Impreuna cu Dan Babu de la Masina Potrivita am incercat sa aflu cat de multi bani merita sa dam pe o masina. Eu initial intentionam sa-mi schimb masina, dar dupa discutia asta intentionez sa o mai pastrez 🙂 Voi ce parere aveti? Cati bani merita o masina?

cum-iti-iei-masina-cu-cap-dan-barbu-masina-potrivita-despre-bani

Cum îți iei mașină cu cap?

Impreuna cu Dan Babu de la Masina Potrivita am incercat sa aflu cat de multi bani merita sa dam pe o masina. Eu initial intentionam sa-mi schimb masina, dar dupa discutia asta intentionez sa o mai pastrez 🙂 Voi ce parere aveti? Cati bani merita o masina?

refinantari-bancare-si-imobiliare-daniel-micliuc-despre-bani-pur-si-simplu

Refinantari bancare & imobiliare 2023

Ce o sa gasesti in episodul de azi? Uite mai jos cateva intrebari / subiectela care am incercat sa gasesc raspuns alaturi de Daniel Micluc – Consultant financiar: 0731 314 377. Cand e bine sa faci o refinantare? La ce anume ar trebui sa fii atent la rambursari anticipate?

cum-creezi-o-cultura-organizationala-sanatoasa-elvis-filote-despre-bani-pur-si-simplu

Cum creezi o cultură organizațională sănătoasă?

Daca e de interes pentru tine de ce unele companii reusesc sa isi tina motivati si incantati angajatii pe cand altele au un renume foarte prost in piata sau daca te intereseaza cateva principii pentru crearea unei culturi organizationale sanatoase in echipa ta, iti recomand acest podcast.

reclame-eficiente-in-era-digitala-octavian-ghetu-despre-bani

Reclame eficiente în era digitală

In episodul de azi am povestit cu Octavian Ghetu (Tavi) despre ce insamnea promovarea cu success a unui produs / serviciu si despre cat de usor iti poti pierde banii degeaba in campanii de promovare total ineficiente. Tavi a fondat platforma online Master Trainning in care ofera pregatire copiilor din clasa a-2-a pana in clasa a-12-a atat la limba romana cat si la matematica. Mai multe detalii aici: https://www.mastertraining.ro/

sunt-mlm-urile-o-tzeapa-despre-bani-cristiana-dincuta

Sunt MLM-urile o tzeapa?

Cristiana Dincuta este implicata in Forever Living Product de foarte mult timp si trec alaturi de ea prin cele mai importante lectii din cariera sa. Sper sa gasiti informatii ultile in acest podcast.

cum-vede-un-misionar-banii-marian-nitu-despre-bani-pur-si-simplu

Cum vede un misionar banii?

Deschideți-ți inima și urechile pentru un episod special al podcastului nostru! În acest episod fascinant, ne-am așezat la masă cu un oaspete special – Marian, un misionar dedicat din India, pentru a discuta despre o temă profundă: “Banii din Perspectiva Creștină și Rolul Lor în Sustinerea Misiunii în Țări cu Populație Majoritar Non-Creștină”.