Loading ...

ASCULTĂ LIVE

Despre bani pur și simplu
În fiecare luni de la 18:30 și în reluare joi la 14:30.
Producător: Cross One Radio
Realizator: Cosmin Dinu
Un podcast în care ne propunem să avem conversații oneste despre relația cu banii. Este un subiect foarte des abordat de Domnul Isus, totuși noi, oamenii, îl privim mult prea personal pentru a purta discuții asupra lui. La „Despre bani pur si simplu" încercăm sa schimbăm asta.

Omul din spatele Codului fiscal

În al 9-lea episod, Cosmin Dinu a vorbit cu Niculae Done despre cum a ajuns, dintr-un sat din Bărăgan, la a coordona o echipă care a introdus numeroase taxe în România, dar și despre părerea dânsului despre taxe și impozite.

Când deciziile neînțelepte ascund credința

În al 8-lea episod, Cosmin Dinu a vorbit cu Sorin Deac, pastor al bisericii Missio Dei din București, despre modul diferit în care el și familia lui și-au luat deciziile.

Investiții în Crypto și îmbogățire rapidă

În al 7-lea episod, Cosmin Dinu a vorbit cu George Preda despre cryptomonede, investiții în bursă și nu numai.

Cum să alegi primul job sau ce să faci după facultate

În al 6-lea episod, Cosmin Dinu a vorbit cu George Preda despre cum și-a ales o carieră, care au fost primele interacțiuni legate de job și ce a învățat din ele, dar și care îi sunt perspectivele de aici înainte.

Antreprenor și lider spiritual

În al 5-lea episod, Cosmin Dinu a vorbit cu Laurențiu Gușu despre ce înseamnă să fii în mediul de business, dar și un lider spiritual.

Antreprenor creștin într-o lume laică

Banii sunt ca focul. Pot face foarte mult bine, dar și foarte mult rău. Hai să descoperim împreună, la „Despre bani pur și simplu”, secretele unei administrări cât mai serioase a banilor și cum zona financiară se integrează cu viața unui creștin. În al 5-lea episod, Cosmin Dinu a vorbit cu Laurențiu Gușu despre ce înseamnă să fii în mediul de business, dar și un lider spiritual.

Creștinul, banca și împrumuturile

Ce spune biblia despre împrumuturi? E înțelept să fac credite? În al treilea episod, Cosmin Dinu a vorbit cu unchiul lui, Petre Bunescu, care ne dă răspunsul la aceste întrebări.

Stăpân sau administrator al banilor?

În al doilea episod, Cosmin Dinu a vorbit cu unchiul lui, Petre Bunescu, despre ce înseamnă administrarea banilor și ce faci cu ei atunci când venitul tău crește.

Ingredientele unei cariere de succes

Banii sunt ca focul. Pot face foarte mult bine, dar și foarte mult rău. În primul episod, Cosmin Dinu a vorbit cu unchiul lui, Petre Bunescu, despre ingredientele unei cariere de succes.