Transformat prin har
În fiecare joi la ora 20:00 și în reluare vineri la ora 11:00.
Producător: Cross One Radio
Realizator: Larisa Badea
Experiențe bune, experiențe mai puțin plăcute, momentul în care L-am cunoscut pe Dumnezeu…Toate acestea ne-au ajutat să ne schimbăm, să ne transformăm în cine suntem astăzi. Iar această transformare nu s-a oprit, ci are loc în fiecare zi. În această emisiune cunoștem poveștile de viață ale unor tineri, prin ce au trecut alături de Dumnezeu și cum au fost ei transformați.
Publicitatea se va încheia în 
Crearea de forme de undă ...
Embed acest cântec:
Copie
Copiați link-ul cântecului:
Copie

Ana Dragomirescu

Crezând că Dumnezeu este nedrept, am pornit în căutarea adevărului și a sensului vieții. După o experiență dramatică, Dumnezeu mi s-a descoperit așa cum este El: plin de dragoste, dreptate și compasiune. Și am descoperit că adevărul este o persoană și am fost eliberată.

Luiza Vasile

Crescând într-o familie absentă, adunând multe frustrări, temeri, dar mai ales un sentiment de inferioritate și insuficiență, am fost găsită de Dumnezeu în punctul în care nu credeam că viața mea poate fi mai mult decât un total eșec. El mi-a restaurat nu doar gândirea, ci mi-a oferit și daruri pe care să le folosesc pentru El și pentru cei din jur. Dumnezeu nu uită pe nimeni, El doar așteptată momentul potrivit pentru a interveni!

Mihaela Clejeneanu

Furată de mirajul independenței nesănătoase, am pornit cu entuziasm în ceea ce credeam că va fi călătoria mea plină de aventuri. Am rătăcit însă prin pustia aridă a egoului șase ani. În tot acest timp Dumnezeu mă înconjura din ce în ce mai mult cu dragostea Lui chiar daca eu nu vedeam acest lucru. Am învățat că într-adevăr, “El trebuie să crească, iar eu să mă micșorez.” Ioan 3:30 NTR și această transformare zilnică a inimii este adevărată aventură.