Loading ...

ASCULTĂ LIVE
Transformat prin har
Emisiune difuzată în fiecare joi la ora 20:00 și vineri la ora 11:00.
Producător: Cross One Radio
Realizator: Larisa Badea
Experiențe bune, experiențe mai puțin plăcute, momentul în care L-am cunoscut pe Dumnezeu…Toate acestea ne-au ajutat să ne schimbăm, să ne transformăm în cine suntem astăzi. Iar această transformare nu s-a oprit, ci are loc în fiecare zi. În această emisiune cunoștem poveștile de viață ale unor tineri, prin ce au trecut alături de Dumnezeu și cum au fost ei transformați.
Publicitatea se va încheia în 
Crearea de forme de undă ...
Embed acest cântec:
Copie
Copiați link-ul cântecului:
Copie

Roxana Tașbac

” toate lucrează împreună spre binele (…) celor ce sunt chemați potrivit cu planul Său.” Una dintre cele mai traumatizante experiențe din viața mea era de fapt binecuvantarea deghizată prin care Dumnezeu avea să mă trezească să aud glasul Lui.

Zaharia Lăpugean

El dă tărie celui obosit şi măreşte puterea celui ce cade în leşin. Flăcăii obosesc şi ostenesc, chiar tinerii se clatină; dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc; umblă, şi nu ostenesc.” Isaia 40:29-31.

Niculae Angelica

„Cum îşi va ţine tânărul curată cărarea? Îndreptându-se după cuvântul Tău. Te caut din toată inima mea; nu mă lăsa să mă abat de la poruncile Tale. Strâng cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta!” Psalmi 119:9-11

Dragoș Vlășceanu

„Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus.” Filipeni 4:6-7

Eduard Antoce

Am simțit dintotdeauna să Îl caut pe Dumnezeu, chiar de când eram mic. Am trecut prin multe încercări și ispite, religii și culte diferite, de la ateism, până la practici orientale. Până la aflarea Dumnezeului Celui Adevarat și salvarea mea din întuneric a fost cale lungă, dar, ca pe un fiu risipitor, El m-a primit în brațele Sale cu toată iubirea de care nu credeam că pot fi umplut vreodată.

Lucian Roșu

Pentru viața mea plină de păcat, Dumnezeu s-a îndurat de mine, iar pentru asta voi fi mereu recunoscător. Îi dau Slava lui, Cel Atotputernic. Sper ca mărturia mea să vă întărească, să înțelegi că nu trebuie să veniți la El doar dacă sunteți “perfecți”, aceasta este doar o preconceptie creată de noi, oamenii. Dumnezeu vrea să îți ierte păcatele, așa cum mi le-a iertat si mi le mai iartă.

Rebecca Antonov

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a iubit și a avut har pentru viața mea. Mărturia mea este despre El, Cel care mi-a schimbat viața, gândirea și cum să îi iubesc mai mult pe cei de lângă mine. Pot să vă las cu un gând de al meu care mereu mă face să conștientizez că toată veșnicia e cea mai importantă: Ating cerul cand genunchii mei lovesc pământul, Și sufletul meu va dansa Pe aripile veșniciei.

Roxana Minciună

În viața mea am auzit de multe ori ecoul “E imposibil ca Dumnezeu să mă iubească!”, dar cea mai mare minune a fost când El m-a convins cu dragostea Lui. Mărturia mea poate că nu sună impresionant în ochii multora, pentru că am crescut auzind constant despre Hristos, dar nu experimentez nimic mai minunat decât faptul că trăiesc fiecare zi într-o relație strânsă cu Mântuitorul meu. Fără El am fost un nimic, dar astăzi El este totul pentru mine!

Miriam Nițu – experiență

Experiența acesta cu Domnul m-a făcut să realizez o foarte mică parte din dragostea Lui nemărginit de mare, într-un mod în care să îngenunchez înaintea crucii Lui. Am văzut cât de neînsemnată, dar totuși prețioasă sunt în ochii lui Dumnezeu, datorită jertfei Lui. Am fost copleșită, dându-mi seama cât de exact aranjează El toate evenimentele conform planului Său.