Loading ...

ASCULTĂ LIVE
Prisme
In fiecare Luni ora 20:00 si Marti ora 11:00
Producător: Cross One Radio
Realizator: Daniel Cîrstoveanu
Un podcast. O conversație. Despre a da mai departe, despre a avea un impact, despre a fi lumini. Săptămânal, învățăm împreună de la invitați cum să fim creștini adevărați într-o lume diluată.

Prisme.03 – George Luca

Despre a da mai departe, despre a avea un impact, despre a fi lumini. Săptămânal, învățăm împreună de la invitați cum să fim creștini adevărați într-o lume diluată. Împreună cu George Luca, a cărui poveste o aflăm în prima parte a episodului, vă oferim o ediție specială de Crăciun: discutăm despre semnificația sărbătorii, despre originile ei și încercăm, prin câteva întrebări puse pe stradă, să descifrăm poziția tinerilor din 2021 în raport cu nașterea lui Isus Hristos.

Prisme.02 – Claudiu Tașbac

Despre a da mai departe, despre a avea un impact, despre a fi lumini. Săptămânal, învățăm împreună de la invitați cum să fim creștini adevărați într-o lume diluată. În episodul 2 din ,,Prisme” descoperim povestea lui Claudiu Tașbac, al cărui drum a trecut prin suferință și abuz de droguri, până la întâlnirea cu Dumnezeu.

Prisme.01 – Cătălin Cîrstoveanu

Despre a da mai departe, despre a avea un impact, despre a fi lumini. Săptămânal, învățăm împreună de la invitați cum să fim creștini adevărați într-o lume diluată. Cu Cătălin Cîrstoveanu am stat de vorbă despre medicină, credință, viață și moarte.