Prisme
Producător: Cross One Radio
Realizator: Daniel Cîrstoveanu
Un podcast. O conversație. Despre a da mai departe, despre a avea un impact, despre a fi lumini. Învățăm împreună de la invitați cum să fim creștini adevărați într-o lume diluată.

Muzică și închinare – Ana „MINQ”

Am stat de vorbă cu Ana Mincu, cunoscută drept MINQ. Vorbim despre viața de artist creștin contemporan, despre începuturi timide, despre motivația din spatele carierei sale muzicale și multe altele.

Prisme.12 David Văle

Am stat de vorbă cu David Văle, un tânăr care, la doar 20 de ani, a fost pus în fața responsabilității de a prelua păstorirea a două biserici, în urma pierderii tatălui său. Vorbim despre curaj, sacrificii, despre providența lui Dumnezeu și despre impactul social pe care o biserică mică, locală, îl poate avea într-o comunitate.

Prisme.11 – Anda Mogoș

Am stat de vorba cu Anda Mogoș, psihoterapeut creștin, despre intersecția dintre psihic și spiritualitate, abordarea creștină în terapie și consiliere, și multe altele.

Prisme.10 – Cosmin Dinu

Am stat de vorbă cu Cosmin Dinu, un om care a ales să își petreacă anii tinereții pe străzile Bucureștiului, ajutând oamenii fără adăpost. Vorbim despre cum a evoluat această lucrare de-a lungul a mulți ani și cum Dumnezeu l-a pregătit pentru criza actuală, aceea a refugiaților din Ucraina.

Prisme.09 – Dan Pîrvu

Am stat de vorbă cu Dan Pîrvu, încercând să descoperim cum Dumnezeu ne vorbește prin boală și necazuri. Există lecții pe care să le învățăm? Pierde Dumnezeu vreodată controlul?

Prisme.08 – Tiberius Budulea

Îl cunoaștem pe Tiberius Budulea, coach, speaker, mentor. Am avut o discuție plină de lecții despre a manifesta dumnezeirea din noi în relațiile interumane, despre generații, dragoste, judecată.

Prisme.07 – Sabin Cîrstoveanu

Îl cunoaștem pe omul din spatele camerelor de filmat. Vorbim despre pasiuni, dedicare, credință și motivele pentru care a renunțat la o carieră în sportul de performanță în momentul în care viitorul părea strălucit.

Prisme.06 – Delia Bădălan

O poveste despre a-L lăuda pe Dumnezeu în mijlocul furtunii. O discuție despre Delia și Radu Bădălan: pierderea unui fiu și străbaterea drumului suferinței de mână cu Domnul Isus. „Moarte, unde îți este victoria?”

Prisme.05 – Adiel Bunescu

Împreuna cu Adiel Bunescu, vorbim despre adopție: durere, bucurie, decizii, riscuri, vieți schimbate. Cum am ajuns ca umanitate să ne părăsim copiii și de unde poate veni schimbarea.