Despre bani pur și simplu
În fiecare luni de la 19:30 și în reluare marți la 14:30.
Producător: Cross One Radio
Realizator: Cosmin Dinu
Un podcast în care ne propunem să avem conversații oneste despre relația cu banii. Este un subiect foarte des abordat de Domnul Isus, totuși noi, oamenii, îl privim mult prea personal pentru a purta discuții asupra lui. La „Despre bani pur si simplu" încercăm sa schimbăm asta.
daniel-micliuc-planificare-si-perseverenta

Atinge-ți țintele cu planificare și perseverență

În acest podcast discutăm împreună cu Daniel Micluc despre importanța stabilirii de obiective pentru anul 2023 și cum putem să ne asigurăm că suntem pe drumul cel bun pentru a le atinge. El va oferi sfaturi practice și exemple despre cum să ne setăm obiectivele, cum să monitorizăm progresul și cum să ne adaptăm atunci când întâmpinăm obstacole. Podcast-ul va fi util pentru oricine dorește să-și atingă obiectivele, indiferent dacă sunt legate de carieră, afaceri sau viața personală.
Daca doresti sa discuti cu Daniel aici numarul lui de telefon: +40 731 314 377

despre-bani-daniel-simionas

Imobiliare 2023 | Apartamente noi sau vechi?

Daniel Simionaș are o vastă experiență în business și imobiliare. Cel mai recent proiect unde a fost implicat este Colina Nouă, câștigător în 2021 al premiilor: cel mai bun proiect de case și cel mai bun proiect green & smart oferite de imobiliare.ro Parte din experiență și poveștile lui le puteți ascultă în acest episod.

despre-bani-liviu-mihaileanu

Crize financiare și etică în afaceri

Te-ai gândit vreodată că plătim cu toții lăcomia unora? Faptul că un business este lipsit de etică, afectează mai mult decât crezi. Liviu ne explică mai multe despre acest subiect.

despre-bani-cristina-rotariu

De la operator benzinărie la CEO

Cristina Rotariu este un antreprenor care a pornit de jos, dar prin muncă și ambiție, a reușit să construiască o carieră de succes. Dorința de a face afaceri etice a motivat-o și i-a creat multe oportunități, iar credința în Isus i-a dictat alegerile atât în plan personal cât și în cel profesional.

despre-bani-robert-sighiartau

Politica și credința

Invitatul din acest episod este Robert Sighiartău. Discuția cu Robert este despre cum reușești să integrezi credința creștină într-un mediu tare alunecos precum politica, dar și despre tentația puterii și gestionarea notorietății. Vizionare plăcută.

despre-bani-ruben-marian

De la faliment personal la milionar, povestea Utilben

Podcastul acesta este despre speranta. Povestea UtilBen incepe dintr-o criza personala, dar creste spectaculos. Ruben uitandu-se in spate recunoaste binecuvantarea lui Dumnezeu. Invitatul de azi este Ruben Marian. Banii sunt ca focul. Pot face foarte mult bine, dar și foarte mult rău. Hai să descoperim împreună, la „Despre bani pur și simplu”, secretele unei administrări cât mai serioase a banilor și cum zona financiară se integrează cu viața unui creștin.

despre-bani-madalin-potoroaca

Sărăcie, droguri, afaceri și har

Invitatul de azi este Mădălin Potoroacă. El este fondatorul asociației eliberat prin adevăr. Este implicat în lucrarea cu dependenți de toate felurile, dar și promotor al homeschooling-ului creștin. Mădălin ne trece prin povestea lui. O poveste grea ce începe cu lipsa banilor și mâncării, care mai apoi trece prin rebeliune, trafic de droguri, business și Isus.

despre-bani-theo-bunescu

Leadership, comunicare și funcționarea echipelor

Invitatul de azi este Theo Bunescu. El este coach și trainer în domeniul comunicării, lucrului în echipa și al leadership-ului. Lucrează atât în domeniul de business, cât și în cel al ONG-urilor și al bisericii. Vorbim despre ce înseamnă să fii un leader bun, cum reușești să creezi o echipa funcțională și cum să comunici eficient.

despre-bani-daniel-micliuc

Mindset de milionar la 21 de ani

L-am întâlnit pe Daniel în urmă cu aproximativ 1 luna. Când am auzit că are doar 21 de ani și e consultant financiar, sincer l-am etichetat că fiind prea mic pentru job-ul asta. Totuși, m-a surprins, așa că l-am invitat la podcast pentru a-l cunoste și voi.