După finalizarea filmului despre misiunea creștină în deșertul Kalahari, actorul Ryan Phillippe a dezvăluit că a început să își dorească o relație mai profundă cu Dumnezeu. Phillippe a povestit că experiența sa, ca actor în filmul Prey, l-a condus către propria călătorie cu Dumnezeu.

În film, se urmărește povestea unui cuplu tânăr de misionari care își părăsesc postul după ce sunt amenințați cu moartea de către o organizație extremist militantă. Reflectând asupra acestei experiențe, Phillippe a remarcat că era afectat emoțional pe parcursul filmărilor, iar apropierea sa de Dumnezeu a început abia după finalizarea acestora.

El a mărturisit că, dorind să Îl cunoască pe Dumnezeu, a început să citească Biblia. Phillippe a evidențiat faptul că, într-o anumită etapă a vieții, realizările materiale, cum ar fi succesul sau banii, nu mai aduc satisfacție profundă.

Cu toate acestea, din declarațiile sale, nu este clar dacă Phillippe caută să dezvolte o relație specifică cu Dumnezeul Bibliei. Totuși, este încurajator să vedem că a luat aceste inițiative.

Creștinii ar trebui să se roage pentru el, ca acesta să descopere adevărul și să primească îndrumarea Duhului Sfânt.

Phillippe spune că este mulțumitor pentru viața pe care o are, punând în lumină dorința sa de a-L cunoaște pe Dumnezeu. El a mărturisit că, de când a început această călătorie spirituală, a găsit o liniște interioară și a reușit să depășească depresia și dependențele.

Sursa: CBN News