cross one radio logo

Un alt mare semn de renaștere spirituală în America tocmai a avut loc într-un loc istoric din California. Peste 4 000 de oameni au fost botezați în Pirate’s Cove în Duminica Rusaliilor, pentru a sărbători nu doar darul vieții veșnice, ci și pentru a comemora cea de-a 50-a aniversare a Jesus Movement.

Oceans Church a organizat Baptize SoCal – un eveniment anunțat ca fiind „cel mai mare botez din istorie” . Evenimentul uriaș a coincis cu o aniversare majoră a trezirii creștine care a văzut sute de mii de tineri venind la Hristos în anii ’60 și ’70.

Peste 280 de biserici și 8 000 de participanți au urmărit cum 4 166 de persoane au venit pe malul Pirates Cove pentru a declara că vor să Îl urmeze pe Hristos.

„Ce zi uimitoare și memorabilă”, a declarat muzicianul și pastorul de la West Coast Life Church, Ray Gene Wilson. „Mii de oameni au fost botezați la Pirates Cove, Dumnezeu lucrează în California!”.

„Un moment pe care nu îl voi uita niciodată”, a comentat un participant pe Instagram.

„Acest lucru este absolut uimitor, ne rugăm pentru toți cei care azi au decis să Îl urmeze pe Hristos….”, a comentat un alt utilizator Instagram.

Liderul de închinare Lindy Cofer a spus: „Biserica este vie! Ce priveliște frumoasă în sudul Californiei ieri!!!! La cea de-a 50-a aniversare a Jesus People Movement”.

Jesus People Movement și botezurile din Pirates Cove sunt prezentate în filmul Jesus Revolution.

Filmul a devenit un succes după lansarea sa în cinematografe în luna februarie. În timp ce succesul filmului poate că a uimit Hollywood-ul, nu l-a surprins pe pastorul Greg Laurie din California de Sud, care a declarat pentru CBN News că Îl vede pe Dumnezeu la lucru prin intermediul filmului.

Sursa: CBN News