Regizorii Cary Solomon și Chuck Konzelman au adus pe piață unele dintre cele mai populare și mai inspirate filme creștine. Cei doi au regizat și au scris scenariul pentru Unplanned și au fost scenariștii din spatele succesului God’s Not Dead.

Noul lor proiect, Nefarious, are un ton și o tentă foarte diferită, abordând răul, posesia și războiul spiritual prin intermediul poveștii unui deținut posedat.

În timp ce horror-thriller-ul ar putea părea surprinzător și unic, Solomon a declarat recent pentru CBN’s Faithwire la premiera pe covorul roșu a filmului din Dallas, Texas, faptul că el și Konzelman au simțit că Dumnezeu i-a chemat la acest proiect.

„Este ceva ce am simțit că suntem chemați să facem”, a spus Solomon.

Nefarious se concentrează pe două personaje aflate într-o cameră – deținutul și un psihiatru – și un dialog șocant ce se desfășoară între cele două părți, cu răul și adevărul spiritual care sunt evidențiate în mare parte din discuții.

Departe de a fi o simplă aventură de divertisment, Solomon a spus că Nefarious este un film care vorbește despre adevăruri importante și eterne și abordează obsesia pentru ocultism care acaparează tot mai multe segmente ale societății.

„Credem fiecare afirmație pe care am făcut-o”, a spus el. „Cred că este o problemă contemporană în societatea noastră. Ocultismul este peste tot. [Tinerii] nu înțeleg că se joacă cu focul.”

Konzelman speră ca temele din Nefarious să ajute oamenii „care nu s-ar apropia niciodată de o biserică” să se oprească și să se gândească la adevărata bătălie care se dă între bine și rău.

„Ceea ce face acest film – am auzit de nenumărate ori – este că nu te lasă să uiți ceea ce ai văzut”, a spus el. „Câteva zile mai târziu, ei încă se gândesc la ceea ce au văzut. Și astfel începe procesul de gândire, se inițiază o conversație, și asta pentru că filmul nu este despre o bătălie culturală, ci despre o bătălie spirituală.”

Solomon a vorbit despre haosul care face ravagii în societatea din ziua de azi, observând că America și întreaga lume par să treacă prin ceva necurat.

Solomon a menționat: „Acesta este momentul în care ne-am simțit chemați să facem filmul, tocmai din acest motiv.”

Sursa: CBN News