În lumina unei tradiții teologice bogate și a unei constante căutări pentru a vesti Evanghelia în secolul XXI, „5 Sola” anunță o nouă conferință, care va avea loc în București, între 9 și 11 mai. După ediția de anul trecut care explora subiectul sfințeniei lui Dumnezeu, anul acesta conferința are în centru evanghelia lui Hristos.

La echipa de vorbitori de anul trecut formată din Iosua Faur, pastor la Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” din Brăila, Andrei Croitoru, slujitor la Biserica Evanghelică din Șasa, Gorj, Alex Ghiță, pastor la Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” din Stoborăști, Olt și Lucian Bălănescu, pastor la Biserica Creștină Baptistă „Bunavestire” din București se adaugă anul acesta și David Lavric, pastor la Biserica Creștină Baptistă ProNobis, din Timișoara. Scopul declarat al tuturor acestor vorbitori este glorificarea lui Dumnezeu.

Conferința va oferi un cadru de învățare tuturor celor interesați de teologie reformată, atât prin expuneri bine documentate, cât și prin sesiunile de Q&A.

Pentru a vă înscrie este necesară completarea unui chestionar (https://5sola.ro/evanghelia-lui-cristos-2024/) și achitarea unei taxe de participare în valoare de 360 RON.