În perioada 8-10 martie 2024, Biserica Golgota din București va găzdui o conferință organizată de Misiune în Acțiune (MIA), care are ca temă „Voia lui Dumnezeu în relații și intimitate”.

Misiune în Acțiune (MIA) este o organizație creștină care dorește să ofere un cadru prietenos și educațional prin care tinerii și copiii să se apropie mai mult de Hristos. Aceasta oferă resurse pentru bisericile locale, ajutând la educarea și instruirea copiilor și a tinerilor, pe plan fizic, emoțional și spiritual. MIA organizează diverse activități, inclusiv conferințe, tabere, workshop-uri și alte evenimente, în vederea încurajării și instruirii membrilor comunității creștine.

Cu 409 locuri disponibile, această conferință propune o explorare profundă a modului în care tinerii pot naviga în lumea relațiilor și a intimității cu înțelepciune și responsabilitate, în conformitate cu principiile creștine.

Sub umbrela zicalei „Prietenie… intimitate… amândouă?!”, vorbitorii vor aborda aspecte esențiale cu privire la pregătirea pentru viitoarea căsnicie. Într-o lume în care majoritatea subiectelor sensibile sunt adesea evitate, conferința își propune să ofere un spațiu sigur și deschis unde tinerii pot avea discuții libere, centrându-se pe Evanghelie.

Programul evenimentului include prezentări susținute de profesioniști din diverse domenii:

Vineri:
-Victor Condorachi (Pastor și Consilier Creștin)

Sâmbătă:
– Iulian Avramescu (Pastor și Director MIA România)
– Irina Oproiu (Medic primar Obstetrică-Ginecologie)
– Camelia Răducu (Doctor Psiholog & Psihoterapeut)
– Ionuț & Cristina Tănase (Mentori și Vorbitori FamilyLife)

Duminică:
– Teodor Colda (Pastor Conf. Univ. Dr.)

Această conferință este dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani și are ca obiectiv consolidarea bazelor unei relații amoroase sănătoase și curate în ochii lui Dumnezeu.

Organizatorii menționează faptul că înscrierea este confirmată, și valabilă, doar în urma primirii unui email de confirmare din partea mia@liferomania.org. Pentru înscriere este necesară efectuarea unei donații recomandate de 50,00 lei, online.

Pentru mai multe informații, cât și pentru înscriere, accesați linkul conferinței: https://misiuneinactiune.ro/sus…/conferinta-puritate-2024/

Nu ratați ocazia de a vă conecta la această comunitate prietenoasă, unde tinerii sunt încurajați să se apropie mai mult de Hristos și să își dezvolte valorile creștine autentice.