Pinnacle Peak Pictures și Fathom prezintă noul film, Disciples In The Moonlight, care va fi lansat timp de minim cinci zile în peste 1 000 de cinematografe începând cu data de 24 iulie.

Regizorul și protagonistul Brett Varvel a declarat: „Cu zece ani în urmă, Josh Strychalski mi-a împărtășit o idee de poveste captivantă. Acea poveste a devenit pasiunea mea. Disciples In The Moonlight este scrisoarea mea de dragoste către biserica lui Isus Hristos. Cred că acest film ar putea fi începutul unei mișcări în cultura noastră — pentru a le reaminti oamenilor să prețuiască Cuvântul lui Dumnezeu și să proclame cu îndrăzneală numele lui Isus, indiferent de costuri. A venit momentul să împărtășesc această poveste puternică livrată de cea mai incredibilă distribuție și echipă de producție. Disciples In The Moonlight sunt sigur că va încânta, provoca și inspira, transmițând Cuvântul lui Dumnezeu și mărturia lui Isus Hristos.”

Filmul are loc într-un viitor nu foarte îndepărtat, după ce guvernul a interzis Biblia pentru caracterul ei „ofensator” și a înlocuit-o cu o versiune aprobată de guvern. Un mic grup de creștini sunt chemați să transporte Biblia în secret către bisericile subterane din Midwest pentru a-și menține credința vie și a o împărtăși cu ceilalți credincioși. Aceasta este o acțiune periculoasă, deoarece pe urmele lor sunt federali nemiloși care încearcă să oprească acest tip de activitate ilegală. Credincioșii sunt în fața unei dileme morale: să urmeze legea și să se conformeze interdicției sau să rămână loiali credinței lor și să aibă încredere în Dumnezeu, riscând persecuția și pedeapsa legală. Este un conflict între legea omenească și credința religioasă, iar ei trebuie să aleagă între cele două.

Dave Mechem, responsabilul achizițiilor pentru Pinnacle Peak Pictures, a declarat: „Am văzut-o pe Brett Varvel jucând în multe filme inspiraționale, iar acum echipa sa aduce pe marile ecrane o incredibilă poveste a credinței. Disciples In The Moonlight este un thriller palpitant care ne face să ne punem întrebarea „Pentru ce ai fi dispus să-ți dai viața?”.

Sursa: K-LOVE