Ceea ce a început ca un eveniment de patru zile de trezire la o biserică locală în toamna anului trecut în zona Hammond, Louisiana, continuă să se desfășoare sub un cort albastru.

Totul a început pe 16 octombrie 2022, la Biserica Baptistă Old Zion, situată la nord-vest de Hammond. În prima seară a trezirii, au fost prezente doar aproximativ 125 de persoane. Dar 34 de persoane și-au predat inimile lui Isus Hristos. În cea de-a patra seară, sala de sport era plină.

Atunci, evanghelistul David R. Harrison de la Voice of Hope Ministries și-a instalat cortul de 2 500 de locuri în Hammond pentru a ajuta la găzduirea mulțimii numeroase.

Și în săptămânile care au urmat, oamenii au continuat să vină la cort pentru a asculta mesajul Evangheliei.
Pastorul Harrison a anunțat CBN News printr-un e-mail că serviciile de închinare au loc în continuare sub cort după aproximativ opt luni.

„Trezirea din Louisiana a adus schimbare în viețile oamenilor. Când Dumnezeu m-a trimis acolo, pe 17 octombrie, nu aș fi visat niciodată că slujirea va continua acolo! A fost un eveniment cu adevărat uimitor” a declarat, într-un e-mail pentru CBN News.

„Au fost multe bătălii de-a lungul drumului? Da! Dar, cu adevărat a meritat totul doar pentru a vedea miile de vieți care au fost schimbate! Sunt atât de recunoscător că Dumnezeu ne-a permis mie și familiei mele să experimentăm o astfel de trezire uimitoare a Duhului Sfânt. A lui Dumnezeu să fie slava, sunt lucruri mărețe pe care le-a făcut EL”, a spus el.

„După toate aceste luni, cea mai mare prezență a fost acum trei săptămâni. Oameni din 17 state și 2 țări au călătorit pentru a vedea ce face Dumnezeu în LA”, a spus Harrison.

Sursa: CBN News