The Hill, care prezintă călătoria remarcabilă a jucătorului de baseball Rickey Hill către marile ligi, a ajuns pe primul loc în topul celor mai urmărite filme de pe Netflix la sfârșitul lunii ianuarie.

„Fără cuvinte! Cel mai vizionat film pe Netflix în America! Mulțumim tuturor pentru susținerea neîncetată!!” a scris regizorul filmului, Jeff Celentano, pe Instagram. Filmul, lansat în cinematografe în august anul trecut, prezintă lupta lui Rickey cu o boală degenerativă a coloanei vertebrale, în timp ce depășește și alte provocări pentru a juca în marile ligi.

Dennis Quaid interpretează rolul pastorului James Hill – tatăl lui Rickey și pastor baptist.

Proiectul filmului a fost a șaptea colaborare a lui Quaid de anul trecut, marcând un moment important în cariera actorului. Quaid a declarat recent pentru revista People despre felul în care L-a cunoscut pe Isus Hristos anul trecut, când s-a internat într-un centru de reabilitare. „Îmi amintesc că am ajuns acasă și am avut o experiență uluitoare, m-am văzut fie mort, fie în închisoare sau am văzut că pierdusem tot ce aveam, și nu îmi doream asta”, a spus el.

După ce Dumnezeu l-a ajutat să-și schimbe viața, actorul s-a îndepărtat de filmele cu conținut care nu era plăcut înaintea Domnului.

The Hill a câștigat premiul pentru Cel mai bun film de familie la Premiile pentru Film și Televiziune pentru Familie, întrecând filme precum Barbie, Gardienii Galaxiei Vol. 3, Indiana Jones și cadranul destinului și Shazam! Furia Zeilor.

Sursa: CBN News