cross one radio logo

O mișcare globală de evanghelizare care sărbătorește și împărtășește puterea transformatoare a Harului găsit în Isus a ajuns la peste 60 de milioane de oameni încă din prima lună.

Campania Imnul Harului a Pulse Evangelism este un proiect care se va desfășura pe parcursul unui an de zile. Acesta a început în aprilie și are scopul de a ajuta oamenii să înțeleagă puterea Harului lui Isus.

„Imnul Harului este o celebrare. Cred că acum 2.000 de ani, Dumnezeu a lansat acest imn al harului când Isus a murit pe cruce ca să ne aducă salvare de păcat. A împărtășit recent fondatorul Pulse, Nick Hall.

Când s-a întâmplat asta, literalmente un cor al umanității a început să sărbătorească, nu că suntem noi suficient de buni, ci că Dumnezeu a învins moartea ca să ne ofere salvare.

După cum a raportat CBN News, campania Imnul Harului a început în Vinerea Mare, în 2024. A atins viețile a aproape 67 de milioane de oameni care au urmărit programul și un număr mare de persoane au luat decizia de a-L urma pe Hristos.

„Este clar că Isus a făcut o cale ca noi să putem ajunge la națiuni întregi prin transmisia din acest an” a spus Hall. „Răspunsul și impactul transmisiei din acest an sunt o ilustrare clară că, alături de Isus, orice este posibil.”

Primul program online a fost transmis în peste 60 de limbi, inclusiv poloneză, olandeză, maghiară, thailandeză și catalană. De asemenea, au fost prezenți pe scenă artiștii Steven Curtis Chapman și Miel San Marcos.

„Această campanie ne amintește că Harul nu este doar un concept — este o realitate găsită și reflectată într-o singură persoană, Isus” explică site-ul acestei lucrări.

Campania se va încheia în aprilie anul viitor și le permite telespectatorilor să își împărtășească poveștile personale despre cum harul lui Dumnezeu le-a schimbat viețile pe parcursul anului. De asemenea, vor putea trimite un clip în care aceștia vor cânta Amazing Grace.

Conform Pulse, evenimentul global de anul viitor va prezenta înregistrările video și mărturiile celor ce vor trimite.

Sursa: CBN News