Cântărețul creștin Jeremy Camp a suferit o intervenție chirurgicală la inimă pentru a trata fibrilația atrială. Soția sa, Adrienne, a transmis un mesaj pe contu de Instagram al soțului ei, informând că operația a decurs bine.

„Se odihnește și trebuie să stea la pat o vreme”, a scris ea.

Ea și-a exprimat, de asemenea, recunoștința pentru cei care au înălțat rugăciuni pentru el și familia lor.

„Suntem nespus de recunoscători pentru felul în care ne-ați susținut în rugăciune”, a scris Adrienne. „De asemenea, suntem recunoscători pentru medici și personalul medical care l-a îngrijit pe Jeremy.”

Ea și-a încheiat mesajul cu Psalmul 73:26: „Carnea și inima mi se pot distruge, dar Dumnezeu este stânca inimii mele și partea mea de moștenire pe vecie.”

Conform CBN News, cântărețul a dezvăluit în weekend-ul trecut că suferă de fibrilație atrială, o afecțiune care indică un ritm cardiac rapid și neregulat, și a cerut susținere în rugăciune.

„Am ezitat să vă împărtășesc problema aceasta”, a spus cântărețul într-un videoclip de pe Instagram, remarcând că oamenii îl întreabă mereu dacă are motive de rugăciune.

Să-L lăudăm pe Domnul pentru reușita intervenție chirurgicală a lui Jeremy! Continuați să înălțați rugăciuni pentru recuperarea lui, dar și pentru familia acestuia.

Sursa: CBN News