cross one radio logo

Lucrarea „Purtătorii de făclie” caută oameni motivați și dedicați pentru a se alătura echipei pentru o perioadă limitată de timp.

Se caută în special voluntari care pot veni pentru un an de zile, începând cu luna iunie sau luna septembrie.

De asemenea, pentru rolurile de instructor de schi/snowboard sau în construcții, se accceptă și voluntari pe perioade mai scurte.

Voluntarii din echipa de ospitalitate se ocupă de curățenia în clădire, pregătirea camerelor pentru grupuri și gătitul pentru musafiri.

Această echipă desfășoară o varietate de activități pentru dezvoltarea și întreținerea centrului de 6 hectare. Responsabilitățile includ construirea și amenajarea clădirilor, reparații, întreținerea spațiilor verzi și alte amenajări pentru oaspeți. În domeniul construcțiilor se caută persoane cu experiență.

Pentru taberele de schi și snowboard, este nevoie de voluntari care să ajute cu instruirea pe pârtie și organizarea programelor. Cerințele includ o serie de aptitudini avansate în domeniul schiatului/snowboard-ului și participarea la trainingul nostru special conceput pentru instructori.

Echipa PdF are multe familii tinere cu copii mici și este nevoie de o voluntară care să sprijine aceste familii, mai ales în timpul taberelor și programelor. Este necesară o dedicare pentru un an și cunoașterea limbii engleze sau germane.

Dacă ești interesat, poți lua legătura cu echipa la următoarea adresă: helpus@pdf.ro.