Luke Smallbone, membru For King & Country, câștigător al premiului Grammy, dezvăluie aspecte personale din căsnicia sa și împărtășește modul în care dificultățile pe care le-au întâmpinat el și soția sa au adus schimbări pozitive, întărind căsnicia lor, dar și relația cu Dumnezeu.

Smallbone evidențiază faptul că sprijinul reciproc și credința în Dumnezeu au avut un impact semnficativ în depășirea provocărilor cu care s-au confruntat.

Experiențele lor personale, precum lupta soției sale cu anxietatea și dependența de droguri (pe care le-a consumat ca anestezice contra durerilor), au devenit o sursă de inspirație pentru cei care au probleme similare și caută un mod eficient de abordare.

Smallbone pune în lumină faptul că este foarte important să nu evităm durerea și suferința, ci să ne folosim de ele pentru a crește și a ne întări credința.

În plus, el remarcă faptul că deschiderea și sinceritatea pe care au avut-o unul față de celălalt a contribuit la consolidarea relației lor și la dezvoltarea unei prietenii puternice.

Smallbone a împărtășit o lecție importantă pe care a învățat-o trecând prin aceste provocări: că rezolvarea conflictelor cu deschidere către confruntarea dificultăților va întări legăturile interpersonale și va aduce împlinire în relație.

„Când vine necazul, îngăduie-i să devină o oportunitate de schimbare”, a spus el, împărtășind o lecție pe care Dumenzeu i-a dat-o de-a lungul anilor. „Dacă se întâmplă o catastrofă și eu îmi pierd cumpătul, asta spune mai mult despre mine și are mai puțin de-a face cu împrejurările.”

Pentru acesta, muzica și melodiile pe care le compune reprezintă o modalitate de a împărtăși ceea ce a învățat de-a lungul timpului. Spre exemplu, melodia Burn the ships s-a născut ca urmare a unei experiențe aproape tragice, când artistul era pe punctul de a-și pierde fiul de două luni, ca urmare a ceea ce medicii au numit sindromul morții subite la sugari. Prin experiențele sale, el speră să inspire și să ofere sprijin celor care trec prin situații similare și să le transmită că aceștia nu sunt singuri în luptele pe care le duc.

Smallbone dorește să folosească melodiile pe care le compune pentru a transmite mesajul Evangheliei și pentru a oferi speranță celor descurajați. El spunea: „Dumnezeu îngăduie să se întâmple aceste lucruri, pentru a-și arăta credincioșia în viața mea. Și misiunea mea este să spun această poveste.”

Sursa: CBN News