cross one radio logo

Cea de-a doua ediție anuală a premiilor Pillar Awards ale Muzeului Bibliei a avut loc sâmbătă, 11 noiembrie, în cadrul Gala & Experience 2023.

Ceremonia de înmânare a premiilor Pillar Awards s-a desfășurat pe perioada unui weekend plin de inspirație, recunoaștință și sărbătoare, la muzeul cu sediul în Washington, D.C.

Premianții din acest an sunt Lee Strobel, Greg Laurie și Kay Arthur, care sunt recunoscuți pentru contribuțiile remarcabile la cei trei piloni de bază ai Muzeului Bibliei – istorie, narațiune și impact.

Autorul și vorbitorul Lee Strobel, a cărei lucrare a fost esențială în deslușirea semnificației istorice a Bibliei, este premiat anul acesta pentru istorie.

Premiul pentru narațiune a fost acordat lui Greg Laurie, a cărei mărturii a atins viețile a nenumărate persoane prin intermediul platformelor de social media.

În cele din urmă, premiul pentru impact a fost acordat scriitoarei și profesoarei Kay Arthur, deoarece munca și dedicarea ei pentru educația creștină a transformat vieți din întreaga lume.

Toți trei au fost onorați la ceremonia de premiere, care a inclus și o reprezentație live a renumitului artist, câștigător al premiului Grammy CeCe Winans.

„Viețile și munca câștigătorilor reflectă o maturizare personală construită pe o fundație biblică.”

De asemenea, muzeul a inaugurat o nouă expoziție numită Biblia în America, intitulată Service to the Nation, care prezintă Noul Testament de buzunar din al doilea război mondial al lui Vesta O’Donnell.

Vesta Aldora O’Donnell a primit o Biblie de la organizația creștină, Gideons International, atunci când s-a înscris la școala de telegrafiști din Omaha, Nebraska.

Aceste Biblii de buzunar au fost tipărite în 1942 pentru soldații și marinarii evrei care serveau în armata și marina americană.

Roosevelt recomandă Biblia soldaților „ca un ajutor pentru realizarea celor mai înalte aspirații ale sufletului uman”.

În plus, muzeul va expune multe artefacte militare și veterane, inclusiv: Portretul soldatului George Raymond Roma, Noul Testament personal, tocuri și curele, catarame și multe altele.

Sursa: CBN News