Cântărețul și compozitorul american Steven Curtis Chapman a devenit recent primul artist creștin cu 50 de melodii aflate pe primul loc în topul muzicii creștine contemporane.

Autor al unor melodii de succes precum Live Out Loud, I Will Be Here sau For the Sake of the Call, Chapman a ajuns la acest număr cu cel mai recent single al său, Don’t Lose Heart.

„Sunt copleșit de sprijinul oferit pentru acest cântec și pentru muzica mea, chiar și după atâția ani”, a declarat Chapman într-un comunicat.

„Să ai un cântec numărul unu la radio în calitate de artist/compozitor este un vis devenit realitate, dar să ai cincizeci este pur și simplu de necrezut! Acest lucru se întâmplă doar datorită unei echipe uimitoare și unei comunități de prieteni din jurul meu care au crezut în imposibil. Sunt recunoscător pentru toate acestea”.

Artistul în vârstă de 60 de ani a ajuns pentru prima dată nr. 1 în top în anul 1998 cu single-ul His Eyes de pe albumul Real Life Conversations.

Cu o carieră care se întinde pe parcursul a trei decenii și jumătate, cel puțin 16 dintre cele peste 25 de albume lansate de el au fost incluse în Billboard 200 și au fost vândute în peste zece milioane de exemplare.

Numeroase persoane au intrat pe Twitter pentru a-l felicita. Un utilizator a spus: „Felicitări! Mulțumesc pentru că, prin albumele tale, ai fost o binecuvântare pentru atât de mulți. Pentru credința noastră. Pentru viețile noastre”.

Un altul a scris: „Felicitări pentru 50 # Ones! Fie ca Dumnezeu să continue să te binecuvânteze pe tine și familia ta!”.

Chapman este cel mai premiat artist din istoria muzicii creștine, cu 59 de premii GMA Dove și cinci premii Grammy.

Sursa: Premier Christian News