Celebrul rapper și artist de reggaeton Daddy Yankee se retrage pentru a se concentra asupra credinței sale.

„Ce folos pentru un om să câștige întreaga lume și să-și piardă sufletul?”, a întrebat el în timpul ultimului spectacol din turneul său de adio din Coliseo, Puerto Rico, unde citat din Evanghelia după Marcu capitolul 8, versetul 36. „De aceea nu mi-e rușine în această seară să spun întregii lumi că Îl recunosc pe Isus care trăiește în mine și că voi trăi pentru El”, a relatat NBC News. Numele său real este Ramon.

„Toate ce am la dispoziție: muzica mea, rețelele de socializare, platforma mea, microfonul meu, tot ceea ce mi-a dat Isus în dar este acum pentru Împărăția Sa”, a spus Ayala. A povestit. „Vă mulțumesc foarte mult, Puerto Rico. Sper că vă veți alătura mie în acest nou început”.

„Oricine mă urmează pe mine îl urmează pe Isus Hristos, care este calea, adevărul și viața”, a spus el. Apoi a continuat să citeze Ioan 14:6.

Zeci de drone au putut fi văzute în afara sălii de spectacole având cruci pictate alături de mesajul „Cristo viene”, care înseamnă „Hristos vine”.

Ayala a făcut referire la Matei 16:26 într-o postare pe Instagram în limba spaniolă: „Și ce vă va folosi dacă veți câștiga toată lumea, dar vă veți pierde sufletul?”. Ce este mai valoros decât sufletul tău? Pentru că Fiul Omului va fi cu îngerii în slava Sa. Tată, vino și judecă pe fiecare după faptele lui” (NLT).

Sursa: CBN News