Filmul Sound of Freedom (Sunetul libertății) a devenit unul dintre cele mai de succes filme ale anului 2023, depășind titluri populare precum Taylor Swift: The Eras Tour și Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Conform știrilor CBN, Sound of Freedom este un film creștin, inspirat dintr-o poveste reală despre un fost oficial al Departamentului de Securitate Internă care a pornit într-o misiune pentru a salva sute de copii din traficul de persoane. A devenit un succes neașteptat în comparație cu proiectele anterioare.

Site-ul BoxOfficeMojo.com a publicat lista sa anuală a celor mai mari încasări la box office în Statele Unite, iar filmul Sound of Freedom de la Angel Studios, un lung metraj cu buget redus, ocupă locul 10.

Filmul a avut, de asemenea, un mare succes în rândul publicului, obținând un rating de 99% din partea audienței.

Conform Box Office Mojo, filmul a strâns peste 248,106,204 dolari la nivel mondial până în prezent. Lansat pe 4 iulie, Sound of Freedom a continuat să surprindă Hollywood-ul cu succesul său copleșitor, ocupând primul loc în prima săptămână de lansare, locul doi în a doua și locul trei în a treia.

Distribuția filmului include nume precum Jim Caviezel, Mira Sorvino, câștigătoare a premiului Oscar, Bill Camp, Jose Zuniga și Eduardo Verastegui.

Sursa: CBN News