Angel Studios a anunțat achiziționarea drepturilor de distribuție la nivel mondial pentru Sound of Freedom, un film de mare succes scris și regizat de Alejandro Monteverde (Bella și Little Boy, câștigător la Toronto) și produs de Eduardo Verástegui.

Filmul se bazează pe povestea adevărată și inspirată a lui Tim Ballard, un fost agent guvernamental american care renunță la slujba sa pentru a-și dedica viața salvării copiilor de traficanții de persoane.

Sound of Freedom este un film captivant care împărtășește povestea eforturilor eroice ale unui om de a salva copii din rețeaua traficului de persoane. Prin intermediul acestei experiențe cinematografice puternice, ne propunem să amplificăm mișcarea tot mai mare de expunere a acestei încălcări odioase a drepturilor omului și să inspirăm oamenii să acționeze, ajutându-și comunitățile să pună capăt odată pentru totdeauna acestei sclavii moderne’’, a declarat Neal Harmon, CEO al Angel Studios.

Lungmetrajul îl are în rol principal pe Jim Caviezel, întruchipându-l pe agentului federal Tim Ballard, care lucrează de 12 ani în lumea întunecată a infracțiunilor împotriva copiilor și care începe să-și piardă speranța. Dar apoi el salvează un băiat de șapte ani care a fost răpit, împreună cu sora sa, de niște traficanți brutali. Când băiatul îi cere lui Tim să îi găsească sora, acesta descoperă misiunea vieții sale: salvarea copiilor din sclavia sexuală, oriunde s-ar afla aceștia.

Câștigătoarea premiului Oscar Mira Sorvino și Bill Camp joacă, de asemenea, în acest film.

Caviezel este cunoscut mai ales pentru rolul lui Isus din filmul lui Mel Gibson, Patimile lui Hristos.

După cum a relatat CBN’s Faithwire în decembrie anul trecut, Caviezel a dezvăluit că va juca din nou rolul lui Isus în foarte așteptata continuare a filmului lui Mel Gibson, The Passion of the Christ: Resurrection. Filmul va începe producția la sfârșitul primăverii acestui an, potrivit mai multor rapoarte. Nu a fost stabilită o dată de lansare pentru film.

În ultimele luni, Angel Studios a înregistrat un succes uimitor la box office. După cum a relatat CBN News, prima lansare cinematografică a studioului, creată cu un buget de producție de 250.000 de dolari, s-a preconizat că se va clasa pe locul al treilea în box office-ul de weekend.

Box Office Mojo raportează că His Only Son a obținut încasări de peste 5,5 milioane de dolari, plasându-se în urma lui John Wick: Chapter 4.

Angel Studios, compania din spatele filmului His Only Son, a realizat mai multe producții cinematografice de mare succes, printre ele numărându-se The Chosen, Dry Bar Comedy și The Wingfeather Saga.

The Chosen, un serial TV despre viața lui Isus Hristos realizat în mai multe sezoane, a fost unul dintre primele proiecte ale companiei, obținând sute de milioane de vizualizări în întreaga lume.

Sursa: CBN News