Pastorul Jamie Bambrick din Irlanda de Nord a devenit rapid cunoscut pe internet după ce a reacționat la reclama He Gets Us difuzată în timpul evenimentului Super Bowl. Bambrick, care este pastor la biserica Hope Craigavon și creator de conținut pe YouTube, a reacționat la reclama care a generat dezbateri în mediul online, aducând în prim-plan o colecție puternică de mărturii creștine într-un clip intitulat He saves us, care a cucerit inimile a milioane de oameni.

Inspirați de reclama originală care reprezenta o scenă despre spălarea picioarelor și care a provocat o serie de interpretări și discuții în rândul publicului, Bambrick a simțit că trebuie să ofere oamenilor o alternativă care să transmită mesajul creștin autentic. Astfel, într-un videoclip postat pe YouTube, pastorul a prezentat o serie de mărturii ale unor oameni care L-au cunoscut pe Dumnezeu.

În videoclip, au fost incluse poveștile unui fost star porno, fost activist LGBT, fost terorist, fostă vrăjitoare etc. Bambrick a menționat că, în viziunea sa, mesajul Evangheliei nu este unul care să condamne, ci unul care oferă speranță și schimbare.

„Adevărul este că Isus îi iubește pe toți oamenii”, a explicat Bambrick, menționând faptul că reclama originală nu a transmis un mesaj mai profund al credinței creștine. El a criticat reclama originală pentru că, în opinia sa, nu a prezentat suficient adevărul pe care îl reflectă Evanghelia și a considerat că a promovat idei și valori care nu sunt în concordanță cu învățăturile lui Isus Hristos.

Reacțiile la clipul lui Bambrick au fost copleșitor de pozitive, mulți oameni au împărtășit propriile lor experiențe cu Dumnezeu în secțiunea de comentarii. Pastorul a spus că speră ca videoclipul să inspire atât creștinii, cât și necreștinii.

Cu toate că nu se aștepta ca videoclipul să atragă atenția oamenilor atât de rapid și într-o asemenea măsură, Bambrick se declară încântat de impactul pozitiv pe care acesta l-a avut și speră că va continua să fie o sursă de inspirație pentru cei care îl urmăresc.

Într-un final, videoclipul lui Bambrick este o ilustrare puternică a puterii și a mesajului Evangheliei, amintindu-ne tuturor că, indiferent de trecutul nostru, există întotdeauna speranță de schimbare la Dumnezeu.

Sursa: CBN News