Universitatea Emanuel din Oradea își deschide porțile către viitorii studenți. Ghidul Admiterii pentru anul academic 2024-2025 a fost lansat, iar tinerii dornici să studieze în cadrul universității sunt invitați să se pregătească pentru această experiență deosebită.

Universitatea este unică în Europa și se deosebește de toate celelalte universități prin faptul că este singura universitate baptistă conservatoare acreditată din Europa, fiind dedicată dezvoltării echilibrate a studenților în domeniul spiritual și academic.

Aceasta pune accent pe formarea caracterului și promovează o viață autentică prin integrarea tuturor domeniilor de studiu în concepția creștină despre lume și viață.

Echiparea temeinică pentru chemarea tinerilor este o prioritate, iar viața de student la UEO nu este pentru cei ce doresc o viață ușoară și confortabilă, nici pentru cei fără de alte opțiuni.

Studenția la UEO este pentru cei care doresc să se dezvolte, să facă mai mult pentru Dumnezeu și împreună cu El. Viziunea și chemarea de a schimba lumea în termenii Împărăției lui Dumnezeu cer pasiune, muncă, sârguință și perseverență, nu doar pentru diploma ce o vor primi la sfârșit, ci mai ales pentru procesul de echipare prin care vor trece în toți anii de studenție.

Accesează ghidul admiterii în linkul următor: https://emanuel.ro/wp-content/uploads/2024/02/Ghidul-Admiterii-2024-2025-v3.pdf