Pe 21 martie 2024, ora 18.30, într-o atmosferă plină de emoție, la sediul Crossone Radio a avut loc etapa finală a concursului de cultură biblică „Vrei să fii Biblionar?”.

Evenimentul a fost organizat de echipa Crossone Radio și a fost prezentat de Henry Sandu. Înainte de începerea concursului, dr. Dragoș Ștefănică (cadru didactic la Facultatea de Teologie Penticostală din București) a avut un discurs despre importanța citirii Scripturii, iar Dan Pîrvu a relatat, pe scurt, cum a creat jocul „Vrei să fii Biblionar”.

Concursul „Vrei să fii biblionar?” se adresează persoanelor cu o cultură biblică medie și avansată și are drept scop încurajarea citirii Bibliei în rândul tinerilor.

Concursul s-a desfășurat în trei etape:
Prima etapă avut loc pe pe 13 martie, online, pe siteul crossone.ro. Cei peste 70 de participanți care s-au înscris au avut un timp limitat de 5 minute în care au răspuns la 15 întrebări.

A doua etapă a avut loc pe 15 martie, online, pe siteul crossone.ro și au putut participa doar primii 10 concurenți care au obținut cele mai multe puncte în urma primei etape.

A treia etapă – marea finală – a avut loc, pe 21 martie, la sediul Crossone (str. Dinu Vintilă, nr. 11) și au participat doar primii trei concurenți care s-au calificat în urma celei de a doua etape.

Cei trei finaliști: Cristian Benyo, Ana Mîrza și Darius Cimpoi însoțiți de prietenii lor care au venit să-i susțină, s-au prezentat foarte bine, au răspuns la întrebări, au câștigat puncte și au fost premiați.

Cristian Benyo (locul I) și Darius Cimpoi (locul II) sunt studenți la Facultatea de Teologie Penticostală, iar Ana Mîrza (locul III) este studentă la Politehnică, așadar pe Ana o felicităm de două ori pentru că a avut „adversari” puternici și totuși s-a descurcat foarte bine.

Ne-am bucurat mult de atmosfera frumoasă de la acest eveniment și ne dorim ca în viitor să mai avem astfel de momente în care să ne cunoaștem cu cei care ne ascultă și ne urmăresc pe rețelele de socializare și dincolo de undele internetului.

Mulțumim Librărei Stephanus pentru colaborare și pentru cărțile oferite ca premiu celor trei finaliști.