cross one radio logo

În data de 14 mai 2024, Cross One Radio a organizat cea de a doua ediție a evenimentului „Ziua Porților Deschise”. Toți cei care au dorit să afle mai multe despre misiunea, valorile și activitățile Cross One Radio au avut ocazia să petreacă mai bine trei ore dinamice și intense alături de echipa Cross. Printre participanți s-au numărat studenți de la Institutul Teologic Penticostal din București și elevi de la Liceul Baptist „Logos” din București.

Programul organizat de echipa Cross One a cuprins trei „stații”:
1. Moderare de interval live – coordonatori Andreea și Eduard Antoce și Ionatan Cornel
2. Reporter pentru o zi – coordonatori Henry Sandu și Florin Mihalache
3. Prezentare Cross One Radio – coordonatori: Dana Mercioniu, Cosmin Dinu și Andreea Ștefănică

Participanții au fost împărțiți în trei echipe și au participat prin rotație la cele trei stații: în timp ce prima echipă a intrat în studio pentru a transmite live, a doua echipă a mers pe stradă pentru a lua interviuri trecătorilor, ca mai apoi să realizeze un clip scurt cu ceea ce au înregistrat, iar a treia echipă a putut asculta o prezentare despre Cross One Radio și a adresat întrebări despre media creștină și despre perioada de început a platformei Cross One.

Studenții și liceenii s-au arătat interesați de activitățile propuse și au mărturisit că li s-a părut mai ușor să participe la emisiunea live decât să meargă să ia interviuri oamenilor de pe stradă.

În ultima parte a întâlnirii toate cele trei echipe s-au reunit în sala de conferințe unde au fost răsplătite cu pizza și au avut ocazia să participe la un joc distractiv realizat de colega noastră, Persi Dinu.

Pentru fotografii și un rezumat video de la acest eveniment, vă invităm să ne urmăriți pe conturile de Instagram, Tiktok și Facebook. Colega noastră, Almi Dinu, a surprins, prin fotografii și clipuri, atmosfera plăcută de la Ziua Porților Deschise.